Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Így működött a BBC 1987-ben

BBC Traning Video 1987

2016. április 09. - Ádám // emTV.hu

Íme egy videó arról, hogyan is működött a BBC 1987-ben. A csatorna például az MPEX egy hüvelykes C videoszalagot használta, amit az MPEX a Sony-val együtt hozott létre. Érdekessége, hogy egy videó- és négy audió csatornát lehetett vele rögzíteni. A találatért köszönet Varga Leventének!

Tovább

Holnap érkezik a Totál páros

Exek összerázva egy autóban: ez az MTV új sorozata

Mi történik akkor, ha nincs más társaság az autóban, csak az ex az anyósülésen? Az MTV-n ez is kiderül, amikor a csatorna négy párt utaztat át egész Európán. Dráma, viccesen kínos helyzetek és megpróbáltatások egész sora április 10-től a Totál páros című sorozatban.

Tovább

Kőhalmi Zoltánnak ma agyára megy a mamája

Gyermekkoráról mesél a humorista a Comedy Centralon

Este kilenctől Kőhalmi Zoltán szórakoztatja a hazai stand-up comedy szerelmeseit, az Én, Kőhalmi Zoltán című produkciójával. Felidézi iskolás éveit, mesél elképesztő szentesi élményeiről, a gyerekszobájára emlékeztető díszletek között pedig még a biciklis igazolványát is megmutatja.

Tovább

Kávét, valaki?

Friss fotók a Szívek szállodája folytatásából

Lassan tíz éve már, hogy véget ért a Szívek szállodája, ám idén januárban hivatalosan is megerősítették, hogy a Gilmore-lányok négy, egyenként kilencvenperces epizód erejéig a Netflixen térnek majd vissza. A forgatás már javában zajlik, amit mi sem bizonyít jobban, mint néhány friss fotó.

Tovább

Mi kell a jó stand-uphoz?

Stand-up utca

A pár hete indított Comedy Clubhoz, melyben pénteken Kőhalmi Zoltán lép fel, valamint a hamarosan jelentkező Magyarország, szereplek! című tehetségkutatóhoz a Viacom készített egy jópofa videót, melyben többek közt azt is megtudhatjuk, hogy azutcaembere szerint mi kell a jó stand-uphoz.

Tovább

Mindenki meghalt odakinn

Nyerj páros mozijegyet a Cloverfield Lane 10 premier előtti vetítésére

Egy nő balesetet szenved, majd egy pincében tér magához. Minden jel arra mutat, hogy elrabolták, miközben a világvégére alaposan felkészült "fogva tartója" azt állítja, valójában megmentette a nő életét, mivel támadás érte a Földet, és odakinn mindenki meghal. Nézd meg velünk premier előtt!

Tovább
süti beállítások módosítása