Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nyerj páros jegyet a Paramount Tetőmoziba!

A legjobb filmek kedd esténként a város tetején

2016. július 01. - emTV.hu

Kedden este nyitja meg kapuit Budapest legmagasabban lévő mozija, a Paramount Tetőmozi. Egyedülálló nyári életérzés a Paramount Channel filmcsatorna filmjeivel kedd esténként egészen szeptember 6-ig. Hűsítő italok, pattogatott kukorica, különleges moziélmény a város felett!

Tovább

Maradékokból foodporn gasztrocsoda

Érkezik a Konyhapecérek sztárvendégekkel teli második évada

A Green tesók vasárnap a Konyhapecérek második évadával térnek vissza az MTV képernyőjére! Mike és Josh Greenfield elhagyja New Yorkot és sztárvendégekkel kiegészülve főzik végig a világot. Gasztronómiai utazásuk lényege, hogy a tipikus koleszkajákat gusztusos ételcsodákká változtassák.

Tovább

Léghajózás régen és most

Utazz a történelemben Zeppelinnel a DoQ műsorán

Az első léghajók a XX. század elején katonai célból készültek, és leginkább végzetes baleseteik révén kerültek be a történelemkönyvekbe. Az elmúlt évek azonban merész áttörést hoztak: turistaként ma is van lehetőségünk zeppelinnel szárnyalni a kék égen. Léghajó katasztrófák a DoQ műsorán!

Tovább

A jujtól a muhaháig

Így közvetítünk mi: EB az M4 Sporton

Elég sok mérkőzés lement már a 2016-os Labdarúgó- Európa-bajnokságból, itt az ideje kicsit értékelni a hazai közvetítést, annak megszervezését, minőségét. A talaj akkor kezd forró lenni, amikor a szakma képviselteti magát. A kommentátorokon át a szakértőkig, a jujtól a muhaháig.

Tovább

Elhunyt Bud Spencer

86 éves korában, minden idők egyik legnagyobb olasz színészlegendája

Bud Spencer – eredeti nevén Carlo Pedersoli – 1929. október 31-én született, Nápolyban. Fiatal korában remek sportoló volt, úszóként és vízilabdázóként is óriási sikereket ért el. Noha első filmszerepe 1951-ben volt, az igazi színészi pályafutása 1967-ben kezdődött el.

Tovább

Holnap érkezik a Profilozók hatodik évada

Vadonatúj évaddal folytatódik a sötét francia krimisorozat

Rejtélyes gyilkosságok történnek Párizs utcáin, a rendőrség azonban hiába nyomoz az elkövetők után. A kicsit esetlen kriminálpszichológus, Chloé Saint-Laurent segítségével mégis sikerül felderíteni a titokzatos ügyeket. Holnap a hatodik évadával folytatódik a Profilozók az AXN műsorán.

Tovább
süti beállítások módosítása