Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nyerj páros jegyet a Paramount Tetőmoziba!

A legjobb filmek kedd esténként a város tetején

2016. július 01. - emTV.hu

paramount.jpgKedden este nyitja meg kapuit Budapest legmagasabban lévő mozija, a Paramount Tetőmozi. Egyedülálló nyári életérzés a Paramount Channel filmcsatorna filmjeivel kedd esténként egészen szeptember 6-ig. Hűsítő italok, pattogatott kukorica, különleges moziélmény a város felett!

A Paramount Tetőmoziban két nyári hónapon át olyan kellemes kikapcsolódást kínáló, ismert filmsikerek láthatóak minden héten, amelyeket mindenki szívesen újranézne. Első alkalommal az 1999-es Amerikai szépség című filmet láthatják majd a nézők. Sam Mendes brit színházi rendező első nagyjátékfilmje öt Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb filmért járó elismerést is. A főszereplő Kevin Spacey a legjobb férfi alakításért járó szobrocskát is elhozta, de filmbéli párját, Annette Beninget is jelölték. A Paramont Channel műsorán is korábban nagy sikert arató filmklasszikust, a családapa életének gyökeres átalakulásáról szóló, döbbenetes szatírát nem lehet elégszer megtekinteni!

jatek.jpg

Amennyiben szeretnél két jegyet nyerni a keddi vetítésre, nem kell mást tenned, mint elküldeni a helyes megfejtés betűsorát, valamint teljes nevedet kedd (július 5.) délig a jatek@emTV.hu címre. Az e-mail elküldésével elismered, hogy teljes körűen megismerted a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadod! Üzenetedről visszaigazoló e-mailt fogsz kapni. A nyereményt a Paramount Channel, a Viacom filmcsatornája biztosítja.

Mikor nyit a Paramount Tetőmozi?
a) augusztus 5.
b) július 5.
c) szeptember 6.

Melyik filmet láthatják a nézők a Paramount Tetőmoziban elsőként?
a) Forrest Gump
b) Csupasz pisztoly
c) Amerikai szépség

Paramount Tetőmozi 2016. július 5. és szeptember 6. között keddenként, 21.00-kor a Blaha Lujza téren a Corvin Clubban!
július 5. Amerikai szépség // július 12. Airplane // július 19. Star Trek (2009) // július 26. Beverly Hills-i zsaru 1-2 // augusztus 2. Az Álmosvölgy legendája // augusztus 9. Forrest Gump // augusztus 16. Csupasz pisztoly 1-2 // augusztus 23. Shaft // augusztus 30. Cool-túra // szeptember 6. Super8

Jegyek a helyszínen kaphatók, kapunyitás délután hatkor!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpgpartner_paramount_channel.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr848859838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása