Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Augusztus 1-én visszatér a "régi" MTV

I want my MTV

2016. július 29. - dselmeczi

Augusztus 1-én a VH1 Classic helyén az 1981. augusztus 1-i legelső órával elindul az MTV Classic, melyen újra a zenéné, és olyan klasszikus műsoroké lesz a főszerep, mint a Beavis & Butthead, Pimp My Ride, vagy éppen az MTV Unplugged. A csatorna a kilencvenes és a kétezres évekre fókuszál majd.

Tovább

Az MTVA kaszálta a Munkaügyeket

De jön helyette a spinoff Mucsi Zoltánnal

Az MTVA megerősítette, tavasztól nem folytatódik a Munkaügyek című irreality, helyette az egyik karakter, a Mucsi Zoltán által alakított Tóth János kap egy saját sorozatot. Az egyébként néha borzasztó nézettséggel a Dunán futó abszurd komédia utolsó évada ősszel kerül az állami tévé képernyőjére.

Tovább

Kedden béna digitális szörnyek lepik el az AMC-t

A béna filmes effektek és vérszomjas fenevadak rajongóinak érdemes figyelni

Az AMC csatorna kedden szabadjára engedi a világ legigénytelenebb CGI teremtményeit. Egész nap óriás anakondák, cápák, polipok és krokodilok tartják majd valamiféle morbid rettegésben a nézőket. A béna filmes effektek és vérszomjas fenevadak rajongóinak érdemes figyelni!

Tovább

Spielberg hétvége a Paramount Channel műsorán

Érdekességek A cápa című filmről

A cápa több mint 471 millió dolláros bevételével korának egyik legsikeresebb alkotása volt, amit többek között John Williams főcímdalának is köszönhetett. Íme, öt érdekesség, amit tudni érdemes A cápáról, ami július 30-31-én rettegésben tartja majd a nézőket a Paramount Channel műsorán.

Tovább

Érkezik a Gyilkos elmék spinoffja

Augusztus végén indul a Gyilkos elmék: Túl minden határon

Két premierrel zárja az augusztust az AXN: Magyarországra érkezik a Titkok és hazugságok második évada, valamint augusztus 24-én bemutatkozik a Gyilkos elmék: Túl minden határon című sorozat is. Az FBI egyik különleges egysége olyan amerikaiak segítségére siet, akik külföldön kerültek bajba.

Tovább

Érkezik a Titkok és hazugságok második évada

Semmi sem az, aminek látszik

Juliette Lewis visszatér, hogy Andrea Cornell detektív bőrébe bújva feltárja az igazságot. Az évad középpontjában a Warner család áll. Ahogy Cornell nyomozó elkezd vizsgálódni az ügyben, rájön, hogy a család környezetében semmi sem az, aminek látszik, és senki sem az, akinek mondja magát.

Tovább

Érkezik a Popples, íme a magyar hangok

Szeretnél egy pihe-puha cuki új barátot?

Főhőseink  Bubbles, Sunny, Lulu, Izzy és Yikes nagyon lelkesen szeretnének mindenkinek segíteni, legyen az ismerős, szomszéd vagy csapatuk egy tagja, de erőfeszítéseik gyakran visszafelé sülnek el arra kényszerítve őket, hogy rendbe tegyék a nekik köszönhető káoszt.

Tovább

Újra érkezik az Ötös fogat, íme a magyar hangok

Egy sorozat tele mókával és izgalommal

Csakúgy, mint a szüleik, Jo, Max, Dylan, Allie és hűséges kutyájuk Timmy találékonyságukkal oldanak meg egy sor rejtélyes bűncselekményt. Kalandjaik akciódúsak és humorban sincs hiány. A csoport minden tagjának különleges képességei vannak és furcsa események teszik próbára őket.

Tovább

Érkeznek az egyperces Snoopy-epizódok

Íme a magyar hangok

Snoopy-t senkinek nem kell bemutatni, de ha mégis: ő egy kutyus aki a háztetőn alszik. Charlie Brown: és egy kisfiú aki bármit csinál balul sül el. Az ötszáz részes, egyenként egy perces sorozat, a Charlie Brown történteket varázsolja a képernyőkre, aminek egy világhírű beagle a főszereplője!

Tovább

Magyar nyelven is hallható Terence Hill gyászbeszéde

A magyar változatot Újréti László és az Active Stúdió készítette el

Nagyon szép gesztust tett Újréti László és az Active Stúdió a nemrég elhunyt olasz színészlegenda, Bud Spencer tiszteletére. Elkészítették Terrence Hill gyászbeszédének magyar változatát, Újréti László hangján. A szinkron az Active Stúdió Bujtor István műtermében készült... Köszönjük!

Tovább
süti beállítások módosítása