Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Elstartolt a Kicsi Óriások, megalakultak a csapatok

Lázadók, Fenegyerekek, Vagányok, Kisördögök és Torpedók

2016. szeptember 04. - emTV.hu

Tegnap este indult el az RTL Klub új gyermek-tehetségmutató műsora, a Kicsi Óriások. Az első adásban ki is derült, hogy kik lesznek azok az énekesek, táncosok és kistehetségek, akik hétről-hétre csapatként versenyeznek majd Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid előtt.

Tovább

Közel egy hónapig kódolatlanul érhető el a Prime

A csatorna hétfőn este kilenckor indul

Hétfőn este kilenckor indul a Prime, a Vajna András tulajdonában álló közpénzből kitömött TV2 új csatornája. A műsor október 3-ig kódolatlanul fogható az állami tulajdonban lévő Antenna Hungária által üzemeltetett MinDig TV-n. Lesznek sorozatpremierek és filmek is, íme a kínálat.

Tovább

Általános iskolásoknak hirdet pályázatot a NatGeo

Makettet kell készíteni a Marsra jutás vagy a marsi élet kapcsán

5-8. osztályos tanulóknak hirdet pályázatot a Csodák Palotája és a National Geographic Channel a MARS – Utunk a vörös bolygóra című új sorozatához kapcsolódóan, melyet nagyrészt idehaza forgattak. A négy fős csapatoknak makettet kell készíteniük a Marsra jutás vagy a marsi élet kapcsán.

Tovább

Kedden érkezik a Quantico

Íme a magyar hangok

Fiatal FBI-kadétok érkeznek a virginiai Quanticóba, hogy titkosügynökké képezzék őket. Liam O'Connor vezetésével elindul az évfolyam, de a felkészítő órák közben a kadétok sötét múltja sem marad titok többé. Ez a Quantico, az AXN új sorozata, Magyar hangok és ajánló a tovább mögött!

Tovább

Extrém vasútvonalak Ausztráliában

Megismerjük az egyik legfontosabb ausztrál iparág belső működését

Egy kontinensnyi országban mint Ausztrália, nem kis feladat eljuttatni az élelmiszerek és alapvető árucikkek tömegét egyik helyről a másikra, nem beszélve az utazókról. A Discovery Channel új sorozata ma este kilenckor bemutatja, hogyan működik a világ egyik legnagyobb vasútja.

Tovább

Új történelmi sorozat érkezik a Szulejmán alkotóitól a TV2-re

A szultána

A látványos széria az I. Szulejmán szultán utáni időkbe viszi el a nézőt, bemutatva Kösem szultána életét, aki Hürrem szultána mellett az egyik legnagyobb női vezető volt az Oszmán Birodalom történetében. Kösem szultána izgalmas élete szeptember 13-tól keddenként lesz látható a TV2-n.

Tovább
süti beállítások módosítása