Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Bödőcs vitt egy kis hazait a londoni magyaroknak

A standupos kiruccanása ma kezdődik a Comedy Centralon

2016. szeptember 23. - emTV.hu

Az élet értelme és a Böllérbalett után újabb önálló közéleti standup műsorral jelentkezik Bödőcs Tibor, ezúttal a Cefre Palota című estjével Londonból. A fellépést, illetve az utazást megörökítő produkciót két részben láthatjuk a Comedy Central műsorán. Az első epizód premiere ma este lesz!

Tovább

Szeptemberben a nőket is kényezteti a Paramount Channel

Az ingyenes MinDig TV-n szeptember 30-ig kódolatlan a csatorna

Ez a premierek hónapja a Paramount Channelön: rengeteg olyan alkotást vetítenek, amit még nem láthattak korábban a nézők a filmcsatornán. Természetesen a nőkről sem feledkeztek meg: igazi csajos alkotások is adásba kerülnek, többek között olyan klasszikusok, mint a Hajlakk.

Tovább

Állóképesség Tarzan-módra

Életben maradni a vadonban

Egy távoli Karib-tengeri szigeten hét vállalkozó szellem folytat ádáz küzdelmet a zabolátlan természet embertelen körülményei között. Céljuk nem pusztán életben maradni, hanem uralni, mesterévé válni a vadonbeli nomád létnek. Ez az Amerikai Tarzan. Premier ma a Discovery Channelön!

Tovább

Decemberben indul az RTL Spike

Szórakoztató csatornát indít az RTL Magyarország és a Viacom

A magyarországi televíziós piacon eddig még ismeretlen formában indít egy nemzetközileg már bejáratott új csatornát idén decemberben az RTL Magyarországgal együttműködésben a Viacom. Hazánkban még nem látott sorozatok és a helyi piacra gyártott, hazai fejlesztésű tartalmak lesznek.

Tovább
süti beállítások módosítása