Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Második születésnapját ünnepelte a Sláger TV

A csatorna mulatósai hatalmasat buliztak az évforduló alkalmából

2016. október 16. - emTV.hu

A július 1-jétől már magyar joghatóság alatt álló tévéadó születésnapi partiján együtt ünnepeltek a mulatós világ képviselői, ahol közös tortavágás és buli koronázta meg az estét. Többek között ott volt Bódi Guszti és Margó, A jó LaciBetyár, Márió, a Dupla Kávé…

Tovább

Hangalámondás a VHS-korszakban

Hangalámondásos részlet a Dupla Dinamit című akciómoziból

A mai harmincas és afeletti generáció biztosan jól emlékszik még a VHS- korszak egyik jellegzetességére, a hangalámondásos filmekre. Tudjátok, amikor egy "narrátor" gyakorlatilag ugyan azon a fahangon "szinkronizálta" végig a filmet. Ebből a korból került ma elő egy újabb kincs; a Dupla Dinamit.

Tovább

Izgalmas esküvői készülődés Varsóban

Mondj igent a ruhára – Lengyelország

Miközben a Discovery Channel kedden kezdi adni a lengyel nemzeti légitársaságról szóló reality-jét, a TLC-n a hölgy nézőknek is lesz mit néznie! A Mondj igent a ruhára Varsóban játszódó új évadában ismét Stefano Terazzino segíti a hölgyeket életük egyik, ha nem a legfontosabb napján.

Tovább

Amit a Star Trek: Discovery-ről tudni kell

Infografikán mutatjuk mit tudunk eddig a jövőre érkező sorozatról

Idén ötven éves a Star Trek, nyáron mutatták be a Kelvin- idővonal harmadik mozifilmjét, jövőre pedig hosszú idő után új széria is érkezik. A Star Trek: Discovery című sorozatról szedte össze az eddig tudható információkat egy remek infografikában a TrekMovie.com. Magyar nyelvért görgess a grafika…

Tovább

Vége a Heti Hetesnek?

Nagy a csend a műsor körül

A cím persze elég kattintásvadász, mert valójában senki sem mondta, hogy vége, de tény, hogy az RTL legrégebben műsoron lévő szórakoztató show-ja még mindig nem tért vissza a nyári szünetről. Ráadásul egy szeptemberben az RTL-től kapott információ alapján október 16-án indulna újra.

Tovább

Folyamatosan megújulnak az RTL hír-és háttérműsorai

Vasárnaptól látványos díszletből jelentkezik a Híradó

Bár az RTL főcsatornájára is ráférne már egy arculatváltás, most csak a Híradó, a Fókusz, a Házon kívül, a XXI. század, a Magyarul Balóval, a Portré és az Időjárás stúdiója újul meg. A ledfalaknak és a valóságot kiterjesztő virtuális grafikának köszönhetően a jövőben életre kelnek a hírek.

Tovább

A Star Trek valódi jelentése Obama elnök szerint

Nem a technológiáról, hanem az értékekről és az emberi kapcsolatokról szól

A Wired egy új interjújában a leköszönő Obama elnök arról beszél, hogy miért rajongott az eredeti Star Trek sorozatért. "Nem a technológiáról szól. Az értékekről és az emberi kapcsolatokról. A Trek valóban beszél az emberiség közös egységéről és a bizalomról, hogy meg tudjuk oldani a problémákat" –…

Tovább

Kiemelt műsorok novemberben az AXN-csatornákon

Érkezik az NCIS: LA százötvenedik epizódja is

Új évaddal tér vissza a Skorpió – Agymenők akcióban, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? fiatal csapata és az NCIS: Los Angeles is. Szintén novemberben debütál az Észlelés és a Lángoló Chicago is az AXN-en. Autós reality is lesz, a Test Drive első évada november elsején indul.

Tovább

Gyerekmodellek, akik felnőttként pózolnak

A kontent hipercuki elemeket tartalmaz!

Remekül eltalált képeket találtam a minap az Architecture & Design Facebook- oldalán. A fotókon gyerekmodellek a felnőtt világból átvett attitűdöket tökéletesen elsajátítva pózolnak a kamerának. Gyerekmodellek, akik felnőttként pózolnak. Figyelem! A kontent hipercuki elemeket tartalmaz!

Tovább
süti beállítások módosítása