Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Izgalmas esküvői készülődés Varsóban

Mondj igent a ruhára – Lengyelország

2016. október 14. - emTV.hu

tlc.jpgMiközben a Discovery Channel kedden kezdi adni a lengyel nemzeti légitársaságról szóló reality-jét, a TLC-n a hölgy nézőknek is lesz mit néznie! A Mondj igent a ruhára Varsóban játszódó új évadában ismét Stefano Terazzino segíti a hölgyeket életük egyik, ha nem a legfontosabb napján.

Az esküvő a világ minden országában hatalmas esemény, az erre való készülődés örömökkel és izgalmakkal teli. A nagy naphoz tökéletesen illő menyasszonyi ruhák kiválasztása Lengyelországban sem könnyű feladat az arák számára.  A menyasszonyok Varsó városának legelőkelőbb esküvői szalonjaiba látogatnak, hogy a híres, olasz származású, táncos híresség, Stafano Terrazzino segítségével kiválasszák azt a ruhát, amelyben kimondják a boldogító igent.

Az új évadban olyan elismert lengyel sztárok készülnek esküvőre, mint a csinos harminckét éves énekes, Doda, aki egyedi stílusához illő ruhát keres, vagy a harmincegy éves Barbara Kurdej Szatan színésznő, aki legjobb barátnőjét támogatja az előkészületekben.

Minden epizódban három menyasszony ruhaválasztását kísérhetjük figyelemmel, akik Lengyelország különböző pontjairól érkeztek a fővárosba. Megismerhetjük történeteiket, a velük érkező kísérőket, és nyomon követhetjük, ahogyan a szalon szakértőivel és Terazzino segítségével megkeresik és kiválasztják a legtökéletesebb darabot.

Nem egyszerű feladat ez sem a szakértőknek, sem a segítőknek, és főleg nem a leendő feleségeknek. Utóbbiak saját elvárásaikon túl szeretnének tetszeni a vőlegénynek, a családnak.  És egyébként is, tudjuk, hogy ez menyasszonyok nagy napja, amikor mindennek tökéletesnek kell lennie, beleértve a ruhát is!

Mondj igent a ruhára – Lengyelország premier vasárnap 21:00-kor a TLC műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr911802335
süti beállítások módosítása