Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új Szex és New York film készül

A forgatás nyáron kezdődik

2016. december 23. - emTV.hu

Azzal a feltétellel, hogy mind a négy főszereplő tetszését elnyeri a forgatókönyv, elkészülhet az HBO legendás sorozatának harmadik mozifilmje, melyben újra együtt láthatjuk majd Carrie-t, Samantha-t, Miranda-t és Charlotte-ot. Az információk szerint a forgatás nyáron kezdődik.

Tovább

A téli szünetben nyitja meg kapuit a Degrassi gimi

Ajánló és a magyar hangok listája a posztban

A Degrassi gimi egy csapat gimnazista humorral, félelmekkel és persze hatalmas drámákkal fűszerezett mindennapjaiba enged betekintést. A felnőtté válás útján a fiatalokat nem várt helyzetek, új élmények, és elképesztő kalandok várják. A sorozat a tizedik évaddal indul a csatornán.

Tovább

Detektívsorozat, amelynek gyilkosaira fogadni lehet

Hányféle megoldása lehet a legbonyolultabb gyilkosságnak?

A tökéletes gyilkosság harmadik évadában ördögien és rafináltan kitervelt bűntények után nyomoznak, olyan bűnügyek felgöngyölítésébe csöppenünk bele, amelyeknek több megoldása is lehet. Az elkövetők agyafúrtsága garantálja a rendőrök álmatlan éjszakáit és…

Tovább

A világ megérett a pusztulásra: jön az emoji-film

Nyáron hiánypótló alkotás érkezik a mozikba

Lehet, hogy már mindenki tud róla, csak én élek barlangban, de imént az Oldalvonalon futottam bele a hírbe, miszerint augusztus 4-én érkezik a Sony Pictures Animation The Emoji Movie című alkotása. A hazai premierről még nincs hír, de biztosra vehető, hogy a filmet nálunk is bemutatják.

Tovább

Még egy kört?

Ismétlésekkel készül a karácsonyra a Comedy Central

Vicces teasert küldött a Comedy Central a Tömény történelem legjobb pillanataiból válogatott műsorához, mely jövő szerdán lesz adásban. De addig még többek között lesz Hogy ne éld az életed karácsonyi rész, Nyócker, és Feketék fehéren és Modern család maraton – tehát csupa ismétlés jön.

Tovább

Dermesztő és életveszélyes valóság tizennyolc keréken

Jéglovagok az RTL Spike műsorán

A világ egyik legelszigeteltebb északi pontján az egyik legveszélyesebb szakmát űzik, élet-halál harcot vívnak a természet erőivel és olykor önmaguk démonjaival is megküzdenek. Az RTL Spike nézői megismerhetik a Jéglovagokat, a vakmerő kamionsofőrök izgalmas életét.

Tovább
süti beállítások módosítása