Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Még egy kört?

Ismétlésekkel készül a karácsonyra a Comedy Central

2016. december 21. - Ádám // emTV.hu

comedy_central.jpgVicces teasert küldött a Comedy Central a Tömény történelem legjobb pillanataiból válogatott műsorához, mely jövő szerdán lesz adásban. De addig még többek között lesz Hogy ne éld az életed karácsonyi rész, Nyócker, és Feketék fehéren és Modern család maraton – tehát csupa ismétlés jön.

Az egyetlen, ami újnak tűnik, az a Hogy ne éld az életed – Karácsonykor, erre nem emlékszem, hogy ment volna már a csatornán, de lehet, hogy igen. Mindenesetre az epizód a megszokott környezetben játszódik, csupán alkalomhoz illővé varázsolták az alkotók. A Danbury háztartás karácsonyi hangulatba borul, de Don lelkiállapota cseppet sem ünnepi: a lakásban majd megfagynak, mivel a kazán folyton elromlik, Mrs. Treacher elveszti az irányítást a gyomra fölött, Don pedig zsákutcába kerül a cipőbolti állása miatt, ráadásul a szerelmi élete sem úgy alakul, ahogyan kellene. A produkció premierje december 23-án, pénteken éjfélkor lesz.

December 24-én, szombaton reggel tíztől egész nap a Modern család hatodik évadának ismétlése lesz képernyőn, amit este tíztől a South Park huszadik évada követ. Másnap, ugyancsak reggel tíztől pedig hosszú idő után újra lesz Feketék fehéren. Az unalomig játszott sorozat első évadát nézhetjük újra maratonban. Este tíztől ismét a hú-húsz éves társadalomkritikus animációs sorozat kerül adásba, míg hétfőn délelőtt tizenegykor a Családom, darabokban érkezik.

December 28-án este tízkor a közepesen sikeres és gyakorlatilag érdektelenségbe fulladt, de remekül megvalósított és szórakoztató Tömény történelem második "bestof" adásában (nini, még egy ismétlés) a Magyarország, szereplek!-ben feltűnt Ráskó Eszter meséli el Bánk bán és Gertrudis szerelmének történetét, majd Lakatos Márk Mária Terézia szövevényes családi szálait próbálja meg kibogozni.

A két ünnep közötti estéken filmek lesznek: december 27-től egymást követő napokon 22.30-tól a Babysitting – A felvigyázó, a Super, és a Nyócker, míg az év utolsó előtti napján, este tizenegytől az Erik, a vikinget ismétlik. Az óév utolsó napjának délelőttje animációs filmekkel indul, tizenegytől pedig a napból hátralévő időben a Comedy Club műsorait küldik sokadszorra adásba

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7912065713
süti beállítások módosítása