Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A világ megérett a pusztulásra: jön az emoji-film

Nyáron hiánypótló alkotás érkezik a mozikba

2016. december 22. - Ádám // emTV.hu

news.jpgLehet, hogy már mindenki tud róla, csak én élek barlangban, de imént az Oldalvonalon futottam bele a hírbe, miszerint augusztus 4-én érkezik a Sony Pictures Animation The Emoji Movie című alkotása. A hazai premierről még nincs hír, de biztosra vehető, hogy a filmet nálunk is bemutatják.

Annyit már most is tudni, hogy Gene, aki minden bizonnyal maga a főszereplő, egy outsider emoji, aki több  hangulatot is meg tud jeleníteni. Az ő hangja T.J. Miller, aki bár sok mindenben szerepelt, én leginkább a Cloverfieldből ismerem, melyben Hudot alakította (a srácot, aki a kamerát fogja).

Az amerikai CBS csatorna The Late Late Show című műsorának házigazdája, James Corden lesz Hi-Five, a kéz emoji, míg Patrick Stewart, Picard kapitány Az új nemzedék című Star Trek spinoffból Poop Daddy-t fogja alakítani, aki egy kaki.

A nálunk a Comedy Centralon látható Broad City-ben az egyik főszereplő csaj, Ilana Glazer szinkronizálja Jailbreaket, Steven Wright pedig Gene apjának, Mel Mehnek lesz a hangja.

A forgatókönyvet a színészként és producerként is dolgozó, ám íróként eddig csak televíziós sorozatokban tevékenykedő Eric Siegel, és az eddig az egész estés mozikban szintén nem túl nagy tapasztalattal rendelkező Anthony Leondis írja. Utóbbi egyben rendezője is a filmnek.

A 3D-s animációs filmet a Sony Pictures Animation készíti és a Columbia Pictures forgalmazza, a bemutató az Egyesült Államokban 2017. augusztus 4-én lesz, de ez a németországi dátum is, így minden bizonnyal világpremier várható.

emTV.hu // Hírkút.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9612066763
süti beállítások módosítása