Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kódolatlan Sport2 az ingyenes C8-on

Érkezik az AMC Networks többi csatornájának egész estés műsorfolyama is

2017. február 08. - emTV.hu

c8.jpgÚj struktúra szerint sugározza műsorát a jövőben az ingyenesen fogható C8 promóciós csatorna. Az eddigi óránként változó csatorna-ízelítők helyett, jövő hétfőtől egész estés promóciós ablakot nyit egyes csatornái számára az AMC Networks International – Central Europe. Február 13-tól két hétig Sport2!

illusztracio.jpg

Tehát jövő hétfőtől két hétig a Sport2 műsorát adja az ingyenes MindigTV platformon önállóan is fogható C8, este nyolc órától hajnali kéettőig. Műsoron az ATP 500-as tenisztorna mellett a kézilabda Bajnokok Ligája aktuális fordulói lesznek. Ezt követően újabb csatornák, így a Sport1, az  AMC, a Filmcafé, a Film Mánia, a Spektrum, a TV Paprika, a Megamax, és a CBS Reality egész estés műsorfolyama előtt nyílik meg a C8 kódolatlan ablaka.

A C8 2014 áprilisában indult, és a kezdeti négy órás műsorideje mára hatórássá bővült. Megtalálható este nyolc órától a Minimax után, illetve a MinDig TV 8-as csatornáján. A promóciós csatorna célja változatlanul, hogy az AMC Networks International – Central Europe csatornáinak tartalmából ízelítőt adjon, így betekintést engedjen a sport-, gyermek-, film-, tudományos-szórakoztató és gasztronómiai műsorkínálatba.

emTV.hu // AMC

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5912237338
süti beállítások módosítása