Nézz bele az új Kacsamesékbe, magyar szinkronnal

2017. június 09. 10:45 - Ádám // emTV.hu

A sorozat várhatóan nyáron érkezik a Disney csatornára

disney.jpgHuszonhét év után idén nyáron új Kacsamesék sorozat érkezik, melyből márciusban már láthattunk részleteket. Most viszont a Disney csatorna magyar nyelven is bemutatott egy ízelítőt, melyet a Gyerek-világ jóvoltából most mi is megmutatunk! A hazai bemutató pontos ideje még nem ismert.

A sorozatot idehaza a Magyar Televízió a kultikus Walt Disney bemutatja című műsorblokkban vetítette, a a Kacsamesék megszakítása pedig a mai harmincas generáció jellegzetes vakuemléke.

Az itthon 1991-ben bemutatott sorozat magyar változatában Dagobert bácsinak a 2011-ben elhunyt Kenderesi Tibor kölcsönözte hangját, Beakly asszonyságnak pedig a 2001-ben elhunyt Győri Ilona. Nikit ,Tikit és Viki Pogány Judit, Szaki Danit Beregi Péter, Kvák kapitányt Dózsa László szinkronizálta. Eredetileg száz epizód készült belőle, most újabb huszonegy és két dupla rész érkezik, de lesz második évad is.

Az előzetesben nem a végleges magyar hangok hallhatóak, a sorozat szinkronját hangcasting előzi majd meg. A régi főcímdallal jelentkező 2017-es új részek magyarországi bemutató ideje még nem ismert, de várhatóan a nyár végén a Disney csatornára érkezik majd.

emTV.hu // Gyerek-világ

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6712581071
süti beállítások módosítása