Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Indul a Survivor – átalakul az RTL Klub műsorrendje

2017. augusztus 28. - Ádám // emTV.hu

Ma este indul a Survivor, és ezzel kezdetét is veszi az RTL Klub őszi szezonja. Szombaton már lesz X-Faktor, melyet Ganxsta Zolee égetése követ a Roast új adásában. Mivel a csatorna – melynek kommunikációs vezetője és sajtókapcsolati főnöke épp a napokban távozott – remek érzékkel szervez sajtóeseményeket, mindkét műsorról bővebben is írunk a héten! Tehát húszmillió forintért megy a harc a Survivorben, melynek első epizódját az előző héten mutatták meg a sajtónak, és mely bemutatón ott volt a túlélőshow hat szereplője is.

survivor_2017_ill.jpg

A műsor kétezerben indult, az évadot később itthon is leadta a Viasat3. A nyertes egy Richard Hatch nevű csávó lett, akit aztán adócsalás miatt ötvenegy hónapos börtönbüntetésre ítéltek, mivel nem fizette be a nyereménye után járó adót, valamint kapott még plusz kilenc hónapot is, mert nem módosította adóbevallását.

A játéknak a világ számos országában helyi változata. Az amerikai kiadás májusban fejezte be a harmincnegyedik évadát a CBS-en, melyben a versenyzőknek harminckilenc napot kellett túlélniük a Fidzsi-szigeteken.

A Fülöp-szigeteken forgatott hazai mutáció – hosszú idő után – legújabb évadát Istenes Bence vezeti. A tizenhat játékos között van munkajogász, volt szépségkirálynő, ex-kommandós, meleg, illetve a rákot legyőző szereplő is.

A műsor kezdetekor négy csapatot alkotnak, és még a szigetre érkezésük előtt verseny formájában lehetőségük van beszerezni néhány dolgot és némi ennivalót, majd hajóval a szárazföldre kell evezniük. A megszerzetteket csak az a csapat tarthatja meg, aki először éri el a szigetet. Másnap aztán két, végleges csoportra osztják a tizenhat játékost, a darálóban pedig egyik csapat a szigeten nélkülözhetetlen eszközt kap. Ezt követően indul a táborépítés.

A Survivor egy meglehetősen szép kivitelű produkció, bár ez mondhatni el is várható az RTL-től, Istenes Bence pedig a kisujjából kiráz egy ilyen műsort. Az, hogy a játékosok között van meleg szereplő, kifejezetten szimpatikus. Egyébként a fent már említett első Survivor-győztes Richard Hatch is nyíltan vállalta másságát.

"A Survivor a legtisztább, a legőszintébb, a legkeményebb és a legvalóságosabb valóságshow az összes közül. Ez egy túlélőműsor, amely két alapvető dologról szól: egyrészről, hogy mindentől távol túl kell élni, menedéket építeni, halászni, vadászni. A másik része pedig egy nagyon komoly szociális játék. Itt minden társad az ellenséged vagy éppen a szövetségesed, de a legvégén csak egy maradhat. Viszont itt minden döntést maguk a játékosok hoznak"

árulta el a Reggeliben Rubin Kristóf, a műsor kreatív producere, aki számtalan kulisszatitkot is megosztott a műsor kapcsán.

A játék indulásával, mától megváltozik az RTL Klub műsorrendje: 16:50-kor kezdődik majd a Story Extra, míg a Fókusz 17.20-tól jelentkezik majd Barabás Évivel és D. Tóth Andrással. Az RTL Klub Híradója a megszokott időben, 18:00-kor érkezik. 18:55-től Survivor, 20.15-től Éjjel-Nappal Budapest, míg 21.35-től Barátok közt.

Survivor premier
augusztus 28-től hétköznaponként 18:55-kor
RTL Klub

emTV.hu // borítókép: rtl.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7312785958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása