Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Izgalmas sorozatokkal indítja a szeptembert a NatGeo

2017. szeptember 05. - emTV.hu

A jövő találmányaival, a mérnöktudománnyal, a génkutatással és az Iszlám Állam belső életével is foglalkozik új sorozataiban a csatorna. Érkezik A következő egymillió év és Az Állam című a NatGeo műsorára! Előzetesek és vetítési időpontok a tovább mögött!

az_allam_natgeo.jpg

Mi várhat ránk a jövőben? A közeli, a távoli és a nagyon távoli jövőben? Elképzelhető, hogy megszűnnek a betegségek, hogy genetikailag tökéletes emberek születnek majd, és az életünk határa akár több száz évre kitolódik? És vajon eljöhet az az idő, amikor az intelligens robotok teljesen természetesen fognak közöttünk élni? Milyen kihívásokkal kell majd megküzdenie az emberiségnek 2050-ben, 2250-ben és egymillió év múlva? Többek között ezeket a kérdéseket vizsgálja A következő egymillió év című sorozat, amely az emberiség jövőjéről készít prognózist. A hatrészes sorozat első része az ideg- és a mérnöktudomány drámai sebességű fejlődésével foglalkozik, és egy olyan utópisztikus világot mutat be, melyet eddig csak tudományos-fantasztikus filmekből ismertünk. A második epizód pedig a génkutatás fejlődésébe enged bepillantást, ami új lehetőségeket nyithat meg az emberi faj előtt.

A következő egymillió év premier
szeptember 7. csütörtök 21:00
National Geographic

Szeptemberben egy másik izgalmas sorozat is várja a csatorna nézőit: Az Állam című minisorozat Peter Kosminsky hosszú kutatómunka után megírt, lebilincselően izgalmas fikciós alkotása, amelyben négy brit férfi és nő maga mögött hagyja a hazáját, hogy Szíriába utazzon és csatlakozzon az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez. A megrázóan hiteles, első kézből szerzett információk alapján megírt alkotás az ISIS belső életét mutatja be. A történet szerint négy fiatal brit férfi és nő igent mond az ISIS hívására, és Szíriába utaznak, hogy új életet kezdjenek az Iszlám Állam katonáiként. Míg Jalal és Ziyaad kemény, már-már embertelen katonai kiképzést kapnak, Shakira és Ushna a nőkre vonatkozó szigorú szabályokkal ismerkednek. Mind a négyen felesküsznek az ISIS szolgálatára, ám hamar rájönnek, hogy az Iszlám Állam belülről egészen másként fest, mint Nagy-Britanniából nézve.

Az Állam premier
szeptember 10. vasárnap 21:00 (dupla epizód)
National Geographic

emTV.hu // FIC

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr4812805586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása