Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Antonio Banderas alakítja Pablo Picassót a Géniusz új évadában

2017. szeptember 06. - emTV.hu

Jövőre folytatódik a Géniusz (Genius) a National Geographic műsorán. A második évad a huszadik század egyik legismertebb és legjelentősebb művészét, Pablo Picassót helyezi a középpontba. Antonio Banderas-t választotta a NatGeo a nagysikerű sorozat második évadának főszerepére.

antonio_banderas.jpg

"Pablo Picasso élettörténete régóta csodálattal tölt el. Nagyon tisztelem ezt az embert, aki hozzám hasonlóan a dél-spanyolországi Malagában született"

– nyilatkozta Banderas.

"Izgatottan várom, hogy a National Geographic-kal megkezdjük a közös munkát, és elmeséljük a világ egyik leginnovatívabb festőjének nem mindennapi történetét."

A második évad producerei, akárcsak az első szériáé, az Oscar-díjas Brian Grazer és Ron Howard lesznek.

"Antonio természetes, magától értetődő választás volt. Picassóhoz hasonlóan ő sem ismeri a korlátokat és konvenciókat, ami tökéletesen alkalmassá teszi egy zseni eljátszására. Sokoldalú, hatalmas tehetséggel megáldott színész, biztos vagyok benne, hogy hitelesen életre kelti majd ezt a briliáns művészt"

– mondta Ron Howard. Producertársa, Brian Grazer hozzátette:

"Antonio Pancho Villától Ernesto Che Guevaráig számos ikonikus személyiséget alakított már sikeresen, valamennyi esetben mélyen beleélve magát a szerepébe. Várakozásaim szerint a Picasso-sorozatban nemcsak a művészt, de a mögötte rejlő embert is képes lesz hitelesen megjeleníteni."

Mindeközben a Géniusz sorozat első évada, amely Albert Einstein életét mutatta be Geoffrey Rush-sal a főszerepben, tíz jelöléssel várja az Emmy-díjak közelgő átadóünnepségét. A széria többek között a Legjobb minisorozat, Legjobb férfi főszereplő – televíziós minisorozat vagy tévéfilm, és Kiemelkedő rendezés – minisorozat, film vagy drámai különkiadás kategóriákban indul az Emmy-díjért. A Géniusz a NatGeo első forgatókönyv alapján készült életrajzi sorozata, amely nagyszerű kritikákat kapott, és világszerte több mint negyvenötmillió nézőt ültetett a képernyők elé.

A Géniusz második, Pablo Picassóról szóló évadának forgatásai várhatóan az idei év végén kezdődnek, a sorozat 2018-ban kerül majd bemutatásra a National Geographic műsorán.

emTV.hu // FIC

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr412808594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása