Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A történelem töményen az igazi

2017. szeptember 15. - emTV.hu

Új epizódokkal tér vissza Comedy Central saját gyártású sorozata. A magyar történelem sorsfordító vagy éppen kevésbé ismert eseményeit alternatív nézőpontból megközelítő Tömény történelem második évada szeptember 22-én, pénteken debütál a humorcsatornán. Egy a fotózáson készült werkfilm, valamint mesélők és a szereplők névsora a tovább mögött!

ganxsta_zolee_tomen_tortenelem.jpg

A tizenhét részből álló szériát Spáh Dávid rendező jegyzi, hazánk hírességei pedig poharat ragadnak, hogy némi alkohol segítségével gondoljanak újra egy-egy történelmi sztorit és meséljék el saját, hajmeresztőbbnél hajmeresztőbben szórakoztató verziójukat, melyeket aztán nagyszabású díszletek között, korhű jelmezekben, józan színészek adnak elő, hang nélkül, szájszinkronnal, tátogva.

A premierepizódban Badár Sándor és Papp Szabi, a Supernem frontembere és a TV2 Sztárban sztár című műsorának egyik zsűritagja tömény ihletettségben világít rá Jókai Mór elhamarkodott forradalmának és Kinizsi Pál fergeteges karrierjének történelemkönyvekből kimaradt történetére.

A további epizódokban pedig olyan mesélők áldozzák fel józanságukat a történelmi hiteltelenség kedvéért, mint Fluor Tomi, Anger Zsolt, Felcser Máté, Kamarás Iván, a nemrég szarrá roastolt Ganxsta Zolee vagy a legújabb stand-up generáció tagjai. A kifacsart históriákat pedig közkedvelt sztárok, többek között Gryllus Dorka, Trokán Nóra, Rezes Judit, Nyári Dia, Kamarás Iván, Árpa Attila, Anger Zsolt és Gáspár Tibor keltik életre.

Tömény történelem II premier
szeptember 22. péntek 22:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1212830690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása