Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Star Trek témájú hullámvasút nyílik Németországban

Csillagflotta-kadétként kell megmentenünk az Enterprise legénységét

2017. március 11. - Dave // urszekerek.hu

Star Trek: Operation Enterprise néven új, Az új nemzedék (TNG) témájú hullámvasút nyílik idén tavasszal a németországi Movie Parkban. Ezen felül Csillagflotta-kadétként kell megmentenünk az Enterprise legénységét a borg asszimilációtól, majd a Federation Plazában pihenhetjük ki magunkat.

Tovább

Két premier is lesz ma a Viasat6-on

Érkezik a Totalcar új évada és bemutatkozik a Mexifornia

Két premier is lesz ma a Viasat6 csatornán! Az egyik a Totalcar, mely immár tizenharmadik éve Magyarország kedvenc autós magazinja, mely a harmadik évadát kezdi meg a Viasaton. A másik a Family Guy alkotóinak új sorozata, a mexikói-amerikai határon játszódó Mexifornia.

Tovább

Ma indul Hugh Laurie új sorozata a FOX-on

Hamis személyazonosságok, politikai korrupció és mentális betegségek

A Kem Nunn regényéből készült Dr. Chance egy San Francisco-i bűnügyi pszichiáter, Eldon Chance történetét mutatja be, akit Hugh Laurie alakít, és akit beszippant a hamis személyazonosságok, a politikai korrupció és a mentális betegségek világa. A sorozatot ma este kezdi…

Tovább

Szipi-szuper lesz a tavasz az RTL Klubon

Megérkezett a csatorna tavaszi filmes ajánlója

Az RTL Klub tavaszi filmes kínálata kapott egy szipi-szuper promót, melyből kiderül, hogy érkezik többek között a Lego kaland, a Gravitáció, a Faterok motoron, az Egyiptom istenei, a Kavarás, A nemzet aranya és a Delfines kaland 1-2, a Bazi nagy görög lagzi 2, A magányos lovas, a Verdák és Merida, a…

Tovább

Világhírű tudós veszi be a Comedy Central képernyőjét

Jivens O. Breewenses hihetetlen kalandjai a betondzsungelek mélyéről

Szafarikalap, fürkésző tekintet, magvas gondolatok, szakmai díjak és elismerések tömkelege. Ő Jivens O. Breewenses, a világhírű néprajzkutató, aki visszatért a közép-európai betondzsungelek mélyére, hogy megvizsgálja az ott élő különböző embercsoportokat. Premier ma este! Közlemény:

Tovább

Palpatine szenátor fényévértékelőt tartott

Vasárnap indul az AradiVarga Show az ATV-n

Péntek este mutatkozik be az ATV-n Aradi Tibor és Varga Ferenc József első saját televíziós műsora, az AradiVarga Show. A részben élő közönség előtt felvett szegmensek között lesz "Carpool Karaoke" Geszti Péterrel, nagyon sok kabaréjelenet és Birodalmi Híradó. Utóbbi is kapott egy vicces ajánlót.

Tovább
süti beállítások módosítása