Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Telenor, a Telekom és a Vodafone is próbál segíteni

Mindhárom szolgáltató kedvezményt ad

2017. január 21. - emTV.hu

Szombatra virradó éjjel balesetet szenvedett egy magyar diákokat szállító autóbusz Olaszországban. A Telenor, a Telekom és a Vodafone is próbál segíteni és felhívást tett közzé ügyfelei között. Mindhárom szolgáltató kedvezményt ad, de nem egységes módon és nem egységes ideig!

Tovább

Elhunyt Miguel Ferrer

Február 7-én lett volna hatvankét éves

Csütörtökön rákban elhunyt Miguel Ferrer. Az NCIS: Los Angeles színésze február 7-én lett volna hatvankét éves. George Clooney unokatestvérét láthatjuk még képernyőn, hiszen szerepel a Twin Peaks májusban induló új epizódjaiban. Számtalan filmben és sorozatban játszott és szinkronizált is.

Tovább

Tovább csúszik a Star Trek: Discovery premiere

A januári premierből május lett, most nyár

Úgy tudni, hogy a sorozat premierjét valószínűleg ismét elhalasztják, és a májusi bemutatóról is le kell mondanunk. Az ok, hogy a készítők inkább jobb, mint gyors munkára törekednek. Jó hír viszont, hogy James Frain személyében igazi sorozatveterán csatlakozik a szereplőgárdához.

Tovább

55 éves lett Jim Carrey

Sok a zűr az egykor jobb napokat is látott gumiarcú komikus körül

Jim Carrey-vel kapcsolatban leginkább Cathriona White öngyilkossága miatt cikkeznek. A lány családja azzal vádolja a színészt, hogy nemi betegséggel fertőzte meg, és ő a felelős a tragédiáért. A Paramount Channel három filmjével ünnepli az egykor jobb napokat is látott, ma ötvenöt éves színészt.

Tovább

Itt kezdik forgatni jövő kedden az új Star Trek sorozatot

Észak-Amerika legnagyobb műtermében, négyezer négyzetméteren

A téma iránt érdeklődő szemfüles olvasók kiszúrhatták már, hogy az International Alliance of Theatrical Stage Employees (nagyjából a színházi-és filmes dolgozók nemzetközi szövetségének) adatbázisa szerint a Streak Productions "zöld szüret" álnéven bérli Észak-Amerika legnagyobb műtermét.

Tovább

Így készültek az Alfa holdbázis vizuális effektjei

A különleges hatásokon az Oscar-díjas Brian Johnson dolgozott

Brian Johnson a különleges hatások Oscar-, BAFTA- és Saturn díjas művésze olyan filmekben dolgozott, mint az 1979-es A nyolcadik utas: a Halál, és az 1980-as A Birodalom visszavág. De talán kevesen tudják, hogy a hetvenes években ő felelt az Alfa holdbázis (Space: 1999) vizuális effektjeiért is.

Tovább

A színek lebilincselő története a Spektrumon

Miért nincs a kertben kék rózsa vagy az erdőben zöld nyúl?

Miért nincs rózsaszín a szivárványban? Miért nincs zöld emlős? Mi az oka annak, hogy a kék a legritkábban előforduló szín a természetben? És ha a tenger vízét kéknek látjuk, a csapvizet miért színtelennek? A Spektrum ezúttal szó szerint a legcifrább kérdéseket válaszolja…

Tovább
süti beállítások módosítása