Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ők vezetik idén az Eurovíziós Dalfesztivált

Először lesz három férfi házigazdája a dalversenynek

2017. március 05. - emTV.hu

Az Eurovíziós Dalfesztivál hatvankét éve alatt Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk és Timur Miroshnychenko személyében most először három férfi vezeti majd a nagyszabású showműsort. Idén a sokféleség ünneplése lesz a mottó a május 9 és 13. között Kijevben megrendezésre kerülő dalversenyen.

Tovább

Érkezik a Degrassi gimi új évada

Tovább bővül a Minimax és a Megamax műsorkínálata

A Degrassi gimi tavaly év végén mutatkozott be a tizedik évaddal. Március 26-án, vasárnap indul a tizenegyedik évad, amit a tizenkettedik követ majd. ada rengeteg olyan problémát dolgoz fel, ami napjaink tinédzsereinek életét is alakítja. Az új évadban új szereplőkkel is találkozhatunk. Magyar…

Tovább

Vigyázz! Kész! Pumped!

Március 20-án este indul az RTL Spike reality-je

A húszéves csapodár testépítő tavaly a barátnőjével a Nyerő páros című vetélkedőben tűnt fel, ezt követően pedig a Gyertek át!, majd a Playback Párbaj színpadán mutatták meg, mire képesek. Most saját reality-t kapnak. Március 20-án este dupla résszel érkeznek Pumpedék RTL Spike-ra.

Tovább

Romák a médiában – Romák nélkül

Hárommillió forintnyi állami támogatásból

Hárommillió forintnyi támogatást kapott az államtól az Országos Roma Önkormányzat a tegnap megrendezett, a roma médiáról szóló konferencia megrendezésére, csakhogy az ORÖ pont a három aktív cigány médiumot felejtette el meghívni a Romák Médiája – Romák a Médiában alcímű eseményre.

Tovább

Goran Višnjić időgéppel akarja elpusztítani Amerikát

Időutazással és szuperhősökkel érkezik a tavasz a Viasat3-ra

Országos premierként, március 21-én Időutazók címmel indul a Timeless, című sci-fi sorozat, amelyben egy háromtagú csapat száll szembe a rejtélyes bűnözővel, akit Goran Višnjić alakít, és aki lopott időgéppel akarja elpusztítani Amerikát. Másnap a Flash – A villám harmadik évada érkezik.

Tovább

Március végén indul a Készhelyzet második évada

Visszatér Hajós András műsora a Comedy Centralra

A műsor ezúttal is két blokkból áll, amelyekben egy-egy neves vendég néz szembe egy, az improvizációs képességeit kihívás elé állító feladattal. Rajta, na és persze az ösztönein múlik, hogyan mászik ki a slamasztikából. Érkezik többek között Kovács Patrícia, Anger Zsolt és Kamarás Iván is!

Tovább

Megvan a Disney első rajzfilmes LMBT momentuma

A Disney XD sorozatában láthatunk néhány csókot

Úgy néz ki megvan a Disney első rajzfilmes LMBT momentuma! A Disney XD Csillag kontra Gonosz Erők című sci-fi rajzfilmsorozatában láthatunk néhány csókot, melyet azonos nemű karakterek cuppantanak egymás szájára. Fiúk és lányok is, miközben egyébként a "Csak barátok" című szám szól...

Tovább

Művészi videó a Nike-tól

Szokatlan videóval rukkolt elő a cég

A #WeBelieveInThePowerOfLove kampány részeként új, a Nike-tól szokatlan, a szerelem erejét középpontba helyező videóval rukkolt elő a cég. Luca Finotti munkája nem egybefüggő történetet mesél el, de nem sokban különbözik egy stilizált kliptől, mely művészien egyesíti az animációt az élő videóval.

Tovább
süti beállítások módosítása