Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Így fest Don Kartács az új Kacsamesék sorozatban

2018. július 14. - Ádám // emTV.hu

A Disney délután, nálunk Walt Disney bemutatja címmel futó összeállításban látott rajzfilmsorozatok főcímdalainak szövegét a mai napig kívülről fújjuk, ám sokak számára csalódást jelentett a műsorblokk egyik alappillérének felújítása. Az egykor jobb napokat megélt Kacsamesék július 28-i epizódjában felbukkan egy másik sorozat, a Balu kapitány kalandjainak egyik negatív figurája, Don Kartács is.

"Ha rengeteg kalóz jelenik meg az égen, akkor mindenki repülőgépekre és fegyverekre számít"

– mondta Matt Youngberg executive producer.

kacsamesek_uj_donkartacs.jpg

Kartács egyébként egy zenei betét során támadja meg a McCsip családot, hangját pedig a Szeplőtelen Jane-ben is látott mexikói-brazil színész és énekes, Jaime Camil kölcsönzi:

"Don Kartács pusztítóan jól néz ki és nagyon magabiztos. Szereti énekelni, szeret táncolni, szeret a figyelem középpontjában lenni."

emTV.hu // EW

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8014113401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása