Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

David Schwimmer beugrik a Will és Grace-be

2018. augusztus 12. - FCs.

A Jóbarátokkal ismerté vált színész a Will és Grace folytatásában egy ígéretes futókaland reményével kecsegtet: az öt epizódos vendégszerepe során a sármos úriember Grace célkeresztjébe kerül. Max Mutchnick, a sikeresen visszatérő széria egyik társzerzője egyéb részletekbe is beavatta a sajtót.

Mutchnick szerint a sorozat tavalyi újraélesztése kifejezetten jól sikerült:

"Az előző év a visszatérésről szólt, arról, hogy hogyan reagál a közönség. Örömmel fogadták, rendkívül izgalmas volt. Most pedig folytatnunk kell.

Arra törekeszünk, hogy a karakterek egyre jobban kiteljesedjenek. Hozzánk hasonlóan tizenegy évet öregedtek, most azokból az ügyekből kell néhányat megmutatnunk, amik ebben a korban érintik őket."

Az új évad Schwimmer mellett egyébként további vendégszereplőket is felvonultat: azt már biztosan tudjuk, hogy Chelsea Handler is tiszteletét teszi, aki a Grace testvérével kavaró leszbikus karaktert, Donna Zimmert kelti életre.

A sorozat számára Meryl Streep is majdnem horogra akadt, egy korábbi interjúban azonban a Karent alakító Megan Mullally beszámolt róla, hogy milyen akadály gördült a terv elé:

"Szerettem volna, hogy Meryl Streep is jöjjön, de most a Hatalmas kis hazugságokban tevékenykedik."

emTV.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr614176537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása