Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Így készülnek a Forma-1-es közvetítés helikopteres felvételei

2019. február 05. - Ádám // emTV.hu

Mióta az amerikai Liberty Media bevásárolta magát a Forma 1-be, igyekeznek a lehető legtöbbet megtenni a rajongók minél teljesebb kiszolgálásának érdekében. Nem csak a helyszínen, de a televízión kívüli platformokon is sokat javult a helyzet, hiszen az Ecclestone-érában a királykategória ezen a téren jócskán lemaradt. Szerencsére ma már ez nincs így, ráadásul most, a két szezon közti időszakban sem maradunk benzingőzös tartalom nélkül!

f1_helikopter.jpg

Számomra pedig külön öröm, hogy a legkülönfélébb toplisták, visszaemlékezések és interjúk mellett megmutatják nekünk a versenysorozat közvetítésének hátterét. A közel hatperces angol nyelvű, de különösebb nyelvtudás nélkül is kitűnően élvezhető videóban részletes bepillantást nyerhetünk a helikopteren dolgozó operatőr munkájába, és megszólal a nemzetközi közvetítés rendezője is.

Egyébként tényleg érdemes ellátogatni a Forma-1 YouTube csatornájára, ahol egyebek mellett vicces animációban értelmezték újra a 2018-as szezon legjobb rádióüzeneteit.

emTV.hu

banner_emtv.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9714608730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása