Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Gyertek át ma este az RTL Klubra!

2019. február 21. - Ádám // emTV.hu

Az egyik kedvenc szórakoztató műsorom a Gyertek át! (leánykori nevén Gyertek át szombat este) a hazai televíziós kínálatból. Ez az a műsor, ahol Sebestyén Balázs celebrálásában négy-négy játékos küzd meg különböző feladatokban, és ez az a műsor, ami ma este végre visszatér az RTL Klub képernyőjére! Ráadásul rögtön Hajdú Péter és Dömsödi Gábor csapnak össze.

rtl_gyertekat_s5e1.jpg

Merthogy bizony a producerek harca lesz ez, ugyanis Dömsödi még évekkel ezelőtt írt egy könyvet, ami miatt Hajdú beperelte, ám a bíróság nem a javára ítélt, úgyhogy eljött az ideje, hogy revansot vegyen veterán kollégáján. Nem is akármilyet, ugyanis az eddigi évadokhoz képest fontos újítás, hogy az alkotók a műsorból kivették a civil csapatkapitányokat (akik számára celebcsapatuk igyekezett minél több pénzt gyűjteni), így tehát ez a szezon a gigászok harca lesz a javából, megannyi új játékkal.

Az RTL Klubon ma este látható epizódot az első adás két főszereplőjének társaságában mutatta be a médiamunkásoknak a csatorna, a producerek között pedig a sajtóvetítés alatt is csak úgy forrt a levegő! De hogy sikerült-e a Szabó Zsófi, Vadon Jani és Dombi csapatkapitányának, Hajdú Péternek revansot vennie az Ábel Anitával, Hajós Andrással és Fluor Tomival erősítő kollégáján, az kiderül ma este 21:10-től az RTL Klubon!

Gyertek át! V premier
február 21. csütörtök 21:10
RTL Klub

emTV.hu // címlapfotó: Rácz Tamás / RTL Klub

banner_emtv.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8914639240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása