Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Élőben néztem végig az alfahímek csatáját

Ott voltam a Gyertek át! mai adásának felvételén

2019. április 18. - Ádám // emTV.hu

A Gyertek át! a hazai televíziós műsorkínálat egyfajta üde színfoltja számomra, ahol a magánéletüket is sokszor kibeszélő celebeken röhöghetünk egy jót, miközben Balázs szétszívatja őket. Ennek ellenére sincs szekunder szégyen, laza és szórakoztató show ez, ahol még a lufikúrás sem tabu. Aki szereti az ilyesmit, az nyilván jól szórakozik a műsor humorán – és bevallom, én ilyen vagyok. Az RTL pedig volt olyan kedves, és néhány héttel ezelőtt beengedett az április 18-án adásba kerülő alfahímek csatájának felvételére.

rtl_gyertekat_5x9.jpg

A ruhatárban leadott kabátok után a büfé előtt beszélgettünk egy szintén újságíró kollégával, miközben a hostess lányok kínálták a pezsgőt. Rövid várakozás után elindultunk a stúdióba, ahol már zajlott az ültetés. Ezt egyébként, ahogy sok más műsort is szerte a csatornákon, Marczali László vezényli, aki nem mellesleg az egykori bemondó, Bay Éva fia, és a hatoslottó sorsolás egyik műsorvezetője. Tulajdonképpen ő a warm up és a tapsoltató ember is, mert ugye mindent jó alaposan meg kell tapsolni. Ez fontos momentuma az efféle show-műsoroknak, s bár ha a lámpa villog, tapsolni kell, ez elsősorban csak a vágások miatt fontos. Ha a poénok jók, vihorászol és tapsolsz magadtól is, a hangulat pedig meg kell hagyni, valóban fantasztikus.

A közönség eligazítása után kisvártatva megérkeztek a szereplők is, elkészültek a fotók, aztán a zenekar játszani kezdett, és elindult a felvétel. Alfahímek csatájának néztünk elébe, ahol az ország lovasszobra, Pintér Tibor, és a Barátok közt egykori Gézája, Németh Kristóf voltak a főszereplők, akik korábban egy másik kereskedelmi csatorna műsorában vesztek össze. Míg utóbbi csapatát Sebestyén Ági, Dombi, és Musimbe Dávid, Tenyát Varga Iza, Ábel Anita és Puskás Peti segítette.

Julcsi Ábel Anita egykori lovagjai persze mindent megtettek a győzelemért, de hogy ki lesz a legény a gáton, az a ma este a Barátok közt után az RTL Klubon a 21:35-kor kezdődő Gyertek át! ötödik évadának kilencedik epizódjában derül ki!

emTV.hu // RTL Magyarország // fotó: Rácz Tamás / RTL Klub

banner_emtv.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8214773024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása