Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Izgalmasnak ígérkező orosz sci-fi érkezik novemberben

2019. szeptember 29. - emTV.hu

A Kóma című film főszereplője egy építész, akit súlyos baleset ér. Egy ismerős, de furcsa világban találja magát. Rájön, hogy a jelenlegi valósága azoknak az embereknek az emlékeiből tevődik össze, akik hozzá hasonlóan kómában fekszenek. Viszont az ember emlékei töredezettek, nem folytonosak, és nem érvényesek bennük a megszokott fizikai törvények...

coma_trailer_2019_mp4_snapshot_02_07_409.jpg

Az izgalmasnak ígérkező idei orosz sci-finek november 14-én lesz a bemutatója, de sajnos esélyes, hogy hozzánk nem jut el moziba (– bár a tévés megjelenésre azért van némi esély a későbbiekben). Pedig erre szívesen beülnénk. Még akkor is, ha a sztorija kicsit az Eredetre és a Mátrixra hajaz. Végül is nem olyan rossz elődök ezek... Angol nyelvű trailer következik:

emTV.hu

elmeny_es_velemeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr3015182204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása