Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Last Christmas – Múlt karácsony

White Sam podcast #2

2019. december 23. - emTV audió

Ünnepi adásunkhoz természetesen a Múlt karácsony című ünnepi filmet választottuk, melyben az Emilia Clarke főszereplésével megjelenített Kate szétszórt és bukdácsoló mindennapjaiba tekinthetünk be a karácsonyi időszakban. A produkciót ezúttal elvárások nélkül, és kellemesen csalódva tekintettük meg.

ws_02.png

Szeretjük-e a karácsonyi filmeket? Emilia Clarke: élet a sikersorozatok és a nagyvászon között. Bevándorlás, digitális és valódi emberi kapcsolatok, valamint önmagunk keresése: apró mondanivalók és üzenetek a filmben. Henry Golding – a színész, akire ezentúl érdemes lesz odafigyelni? Last Christmas kihívás: lehetséges elkerülni a dalt az adventi időszakban? Ez mind a White Sam podcast aktuális epizódjában.

Ide kattintva podcast formában is elérheted, akár le is töltheted az aktuális White Sam podcast epizódot.

emTV.hu

elmeny_es_velemeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5915360448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása