Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Együtt mókázott Matt LeBlanc és Jackie Chan magyar hangja

2020. március 02. - emTV videó

Ritka alkalom, amikor a szinkronizáló színművész a valóságban is eljátszhatja karakterét. Különösen izgalmas feladat ez, ha olyan sorozatról van szó, amit ekkora rajongás övez, és aminek magyar változatán húsz éve kezdtek el dolgozni. A Star Trek: Voyager és annak legendás szinkronjáról bátran kimondható, hogy a hazai rajongók kedvence, és egyben az itthon legtöbb ideig műsoron lévő Star Trek sorozat is.

holl_kassai_teaser_cover.jpg

Az idén huszonöt éves szériát is ünnepeljük idén, a Kapcsolatfelvétel Napján, ezért apánk, az [emdé] média az Űrszekerek Közösségi Flotta közreműködésével felkérte Holl Nándort és Kassai Károlyt, hogy két rövid jelent erejéig bújjanak karaktereik, Tuvok és Neelix bőrébe. A két, teljes egészében saját gyártású videót március 6-án, illetve március 20-án, míg a fantasztikus hangulatú forgatásról készült, bakikkal megspékelt werkfilmet április 3-án délelőtt 10 órakor mutatjuk be az esemény hivatalos weboldalán, illetve később a különböző platformjainkon is. Ebből mutatunk most egy rövid ízelítőt!

emTV.hu

elmeny_es_velemeny_video.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr3315499496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása