Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A főszerepben a magyar hangok, Holl Nándor és Kassai Károly

Tuvok & Neelix 2020: A Küldetés

2020. március 06. - emTV videó

Tuvok és Neelix, a Star Trek: Voyager furcsa párja magyar hangjaik, Holl Nándor és Kassai Károly személyében elevenednek meg újra az [emdé] média és az Űrszekerek Közösségi Flotta 'A Küldetés' című jelenetében, a 2020-as magyarországi Star Trek ünnephez kapcsolódóan.

kapcsfelv20_a_kuldetes_emtv_usz_cover.jpg

Ritka alkalom, amikor a szinkronizáló színművész a valóságban is eljátszhatja karakterét. Különösen izgalmas feladat ez, ha olyan sorozatról van szó, amit ekkora rajongás övez, és aminek magyar változatán húsz éve kezdtek el dolgozni. A Star Trek: Voyager és annak legendás szinkronjáról bátran kimondható, hogy a hazai rajongók kedvence, és egyben az itthon legtöbb ideig műsoron lévő Star Trek sorozat is.

Az idén huszonöt éves szériát is ünnepeljük idén, a Kapcsolatfelvétel Napján, ezért apánk, az [emdé] média az Űrszekerek Közösségi Flotta közreműködésével felkérte Holl Nándort és Kassai Károlyt, hogy két rövid jelent erejéig bújjanak karaktereik, Tuvok és Neelix bőrébe.

A következő, Április tréfa című jelenet március 20-tól érhető el platformjainkon.

Tavaly kétnapos eseménnyel, közösségtalálkozóval és mozibulival tisztelegtünk Zefram Cochrane első útja előtt a Phoenix-szel. A kétnapos rendezvény második napján ráadásul újra filmvásznon volt látható a Kapcsolatfelvétel című nyolcadik mozi. Emellett az ünnepi hétvégén több tévécsatornán is Star Trek filmeket vetítettek, ezzel köszöntve a hazai rajongókat. Idén ismét lesz Űrszekerek közösségtalálkozó a Kapcsolatfelvétel Napján, a tervezett programokat ide kattintva találod!

emTV.hu [exkluzív] // Űrszekerek Közösségi Flotta

elmeny_es_velemeny_video.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr4815500404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása