Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Megvennék a Neo FM-et

Egy forintért megmondon...

2012. július 07. - Ádám // emTV.hu

neofm.jpgNem tudni mi és mennyire igaz belőle, de állítólag jelentkezett egy vevő, hogy megvenné a jelenleg végét járó Neo FM-et. Mindezt tette egy amerikai ügyvédi irodán keresztül, mely opciós megállapodást kötött a rádiót működtető FM1 társasággal.

neofm_illusztracio.jpgA Népszabadság információi szerint a megállapodás lényege annyi, hogy egy forintért megvennék a rádiót, ezzel együtt pedig a tartozásait is, melyet átvállalnának. Azonban a szerződés csak akkor lép életbe, ha a magyar médiahatóság belemegy abba, hogy folytatódhasson a rádió működése. Magyarán mégse bontsák fel a rádióval kötött szerződést.

A fenti kitétel azonban necces, hiszen a június 20-án, a rádió szerződésének felbontásakor ezt nyilatkozta a hatóság szóvivője: „a döntés végleges, akkor sem vonjuk vissza, ha a rádió időközben elkezdi a fizetést”. Ettől függetlenül még visszatáncolhat ettől az elhatározásától a médiahatóság. Amennyiben nem, akkor jöhet egy elhúzódó pereskedés, vagy akár meg is szűnhet a rádió.

mmonline

facebook_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr244634646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása