Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kiemelkedő nézettséggel kezdett a Film Mánia

1,5%-os átlagos közönségarány

2012. július 09. - emTV.hu

filmmania.jpgA Film Mánia már az első estén túlszárnyalta a Filmmúzeum korábbi nézettségi rekordjait: július 2-án este kilenc és tizenegy óra között a Hegylakó című film vetítése alatt közel négyszázezer néző kapcsolt a csatorna műsorára. A Sir Sean Connery és Christopher Lambert főszereplésével készült film 3.83%-os közönségarányt ért el a 18- 49 éves lakosság körében, és ezzel a film sugárzásakor a Film Mánia a hetedik legnézettebb televíziós csatorna volt a kereskedelmi célcsoportban.

robert_leighton_es_konya_gaspar.jpgA Film Mánia első heti nézettségi eredménye is említésre méltó, a huszonhetedik héten főműsoridőben a Film Mánia a televíziós csatornák rangsorában a kilencedik helyen végzett a kereskedelmi célcsoportban elért 1,5%-os átlagos közönségaránnyal.

Mint arról korábban is hírt adtuk, július 2-ától Film Mánia és Film Café néven sugároz tovább a Chello Central Europe két filmcsatornája, a Filmmúzeum és a Zone Romantica. Az akciófilmtől a romantikus drámáig minden műfaj megtalálható a két csatorna kínálatában, így a család minden tagjának minőségi szórakozást tudnak nyújtani. A megújulás hónapjában a Film Mánián és Film Cafén minden este bemutatásra kerül egy- egy filmpremier, a nézők júliusban hatvan új filmet láthatnak a két filmcsatornán.

a Film Mánia indulása...
a Film Café indulása...

Chello Central Europe

facebook_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr184638114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása