Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Gjoni Joker – a szerelem mindent visz

Nicsak, mily nagy kan vagyok!

2012. október 01. - wolfclaw

kritika.jpgIgen, perverz vagyok! Sőt, self-mazo, aki azzal kínozza magát, hogy vadássza a szarabbnál szarabb műsorokat! Ezt csak azért bocsátottam előre, mert amikor többeknek megemlítettem, hogy két éve várom a most kritizálandó műsort, azt mondták, ilyen hülye perverz is csak én lehetek. Nem volt elég Benkő „Lantlengető” Dániel és Alekosz nejkereső szörnyűsége, most Delhusa feleségvadászó showja is kell nekem. Na de mit tehettem volna? Egyszerűen  nem hagyhattam ki, ha már az RTL II indulásának előestéjén végre elém tették az „I love Gjoni”-t.

gjoni1.JPGDelhusa Gjon veterán motoros a szó popszakmai és szoros értelmében is. Lassan negyven éve él a „Nika se perimeno”-ból. Bár mivel egy újszülöttnek minden nóta új, a beválasztott lányok közt is volt olyan (konkrétan Tímea), aki kamera előtt bevallotta, hogy soha a büdös életben nem hallotta ezt a számot. Na de aki zenészként nem ismeri, annak is tudnia kell ki az a Gjon Rambo! Ezt a nevet még a „Celeb vagyok, ments ki innen!” című realityben kapta Balázséktól, és azóta rajta ragadt, mint az argentin dzsungel sara.

Ennek a feleségkeresős borzalomnak a készítői rá is feküdtek erre "a szerelem és a lélek harcosa" imázsra. Már a főcímben is megjelenik, de utána is kijátsszák ezt a kártyát.

Tizenhat válogatott luvnya előtt kell megmutatnia, hogy van akkora férfi, mint a fejével díszített Dávid-szobor a nappaliban. Ebben segít neki a Szív és az Ész. Pákó feltűnése semmilyen meglepetést nem okozott számomra, hiszen az őserdőben már összenőttek Lapite Oludayo meg simán bevállalta a kis esetlen szerecsen szerepét. A táncművésznő megjelenése picit elgondolkodásra késztetett, még akkor is ha tudtam, a dzsungelben ő is segítette a művészt.

Szóval a harcos rögtön a harmadik percben megjelenik, amint éppen akcióra készül egy helikopter mellett, közben jönnek a spinék. Azt nem tudom, hogy a bevonuláshoz miért a Hawaii-Five-O főcímzenéjét választották, de az biztos, hogy ha ennyire oda nem illő dalt akartak, belökhették volna Gjoni Mindenem a farmerem című nótáját is mert ugyanolyan szarul hangzott volna ehhez a jelenethez.

Talán a  szőke kisebbségi némber beszólása - miközben Delhusha gipszfarkát fogdosta - volt az egyetlen őszinte mozzanat az egész adásban. Felhozatal szempontjából azt kell mondjam hozták azt a színvonalat, amit eddig Benkőnél és Alekino De Flores őméltatlanságánál láttam. Részben ribancok, részben Bambik.

gjoni2.JPGA harcos megérkezése a helikopteren nagyon jól megkomponált antré ...lett volna, ha nem leteszik a halastó közepén levő kis műszigetre, hanem leugrik a helikopterről. Na az Rambós lett volna, de ez a leereszkedős, albán topogós a „Nika se perimeno”-ra tökéletesen hazabaszta az egészet. Próbáltak volna javítani ezen a baklövésen azzal, ahogy közelről mutatták a lábát, amint átkel a tavacskán, mondván a Nagy Ő effektíve Jézus új reinkarnációja, hiszen jár a vízen.

Na ez még illúziórombolóbb volt mint, a tánc előtte. Pedig még rá is erősítettek erre, hiszen az egyik szöszi elárulta, hogy a falán David Beckham és Krisztus osztozkodott, de Gjoni mindkettőt lesöpörte. Mindjárt én is rohanok és a Szűz Mária ikonosztázokat lecserélem Kiszel Tünde naptárakra.

Az első bulin rögtön megtalálta az egyetlen kissé töltött galamb hölgyemény, aki adott neki egy cd-t és a borítóból az egyik angol nyelvű dalszöveget lefordította neki, de közben messziről ordított, hogy a „buzukis” pont leszarja amit Rika mond, csak arra a pillanatra vár, amikor meg kell csókolnia. Közben Pákó hevesen csajozott, mintha nem is lett volna házas.

Később Gjoni a poszterezős puncira is rárepült és vele is smacizgatott. Sőt, később még egy harmadik lukra is beütötte volna a golflabdáját, de az valahogy túl messzinek tűnt, ezért talált magának egy pótlást.

Amikor már megunta a csókkirályságot, átment Travoltába és táncversenyt hirdetett, aminek a tétje a védettség volt a lányok közül egynek. Az egyik csaj lement négykézlábra és ott vonaglott előtte, ezzel meg is nyerte a fényláncot, mert Gjoni szerint ez volt a legszexisebb koreográfia mind közül. Szerintem ha ez szexis, akkor Rambó kartársnak kurva nagy izlésficama lehet, amit sürgősen kezeltetni kellene.

A buli után jött Andi néni és mint egy kedves óvónő, verbálisan megfogta a kisfiú kezét és végigvezette a csajok fotóin az úgynevezett Fénykép szobában. Csak hogy meglegyen a feeling, mindenhol gyertyák égtek, de fogadnék, hogy Egyszeri Lajos önkényes tűzoltó erre kapásból felkapta volna a felszerelését és lelocsolta volna a tévé készüléket, mondván mennyire tűz-, és életveszélyes ez a szoba így.

Végül jött a Fényceremónia! Na ez volt a fő kedvencem, mert itt aztán végképp röhögnöm kellett. Kezdődött azzal, hogy fél órát meditált, miközben a vágásnak köszönhetően s csajok ott álltak vigyázzban. Szinte hiányzott a fejük fölül a szövegbuborék, hogy mikor ébred már fel? Amikor eljött az idő, az óvónéni megütötte a gongot és Delhusa felkelt. Utána jött az osztogatás! Már nincs rózsa, meg kulcs... fénynyaklánc van bazdmeg, ami ha összekapcsolják világít! De nem is ez a gyönyörű ebben, hanem a megnevezése: Lélekfény. Mi lesz a Házasodna a gazdában? Nyalókás gyűrű?

gjoni3.JPGA műsor grafikai elemei annyira iszonytatóak, hogy nem találtam a magyar értelmező kéziszótárban megfelelő kifejezést rá. Szabályszerűen felkívánkozott bennem a vacsora, amikor megláttam.

Az „I love Gjoni”-nak két hibája van. Az egyik, hogy elkészült. A másik még ennél is nagyobb hibája, hogy elővették és két év késéssel adásba is küldték. Én az RTL helyében a sugárzás után fognám az összes kópiát, összezúznám, elégetném, elásnám a maradékot, és sóval behinteném a földet ahova temettem, hogy véletlen se hajtson ki többé ott semmi.

1.jpg

zzepg.jpg


A műsor visszanézhető az RTL Most-on!

komment.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr164813587

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gjoni Joker – a szerelem mindent visz 2012.10.02. 09:09:01

Az „I love Gjoni”-nak két hibája van. Az egyik, hogy elkészült. A másik még ennél is nagyobb hibája, hogy elővették és két év késéssel adásba is küldték.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása