Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Négy év után távozik az emTV.hu főszerkesztője

Környezetváltozásra vágyik az alapító

2013. január 15. - emTV.hu

em.jpgJövő hétfőn külföldre költözik az emTV egyik társalapítója, eddigi főszerkesztője, Horváth Ádám Tamás, s ha bár internet mindenhol van, a blogger úgy véli, a környezetváltozás és a munkaváltás egyaránt jót fog tenni – egy hollandiai szórakozóhelyen fog dolgozni. Az egykori online rádiós Horváth Anitával közösen 2009. január 12-én indította az emtv.blog.hu-t. Helyét az alapító csapat harmadik, kicsit később érkezett tagja, Gizur Gergő veszi át. Az emTV.hu posztjaiért ezentúl Takács Péter felel.

"Öt nappal ezelőtt egy olyan dolog történt velem, aminek hatására úgy döntöttem, ideje kipróbálnom magam máshol, más munkában, más országban. Amszterdam megfelelő helynek tűnik ehhez" – mondta kollégánk.

Hétfőtől Takács Péter felel majd a tartalomért.

Múlthéten egyébként az arculattervező hagyta el a csapatot. Horváth Norbertnek köszönhetjük a megújult logónkat és kinézetünket is. Munkái továbbra is az emTV részei lesznek, logónkon és arculati elemeinken ígérjük, soha nem változtatunk, ezzel is jelezve köszönetünket érte!

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr475019606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása