Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hősök és varázslók az AXN Black műsorán

Fantasy ünnep júliusban

2014. június 20. - AXN

axnblack.jpgMesterien megírt, nagyívű, fordulatos történettel és árnyalt karakterekkel egy egyedi, mesés világ tárul júliusban az AXN Black nézői elé. A hétköznapi erdészfiúnak hőssé kell válnia és megküzdenie a Gonosszal, hogy megmentse a világot. Érkezik a csodaszép új-zélandi tájakon forgatott A hős legendája (Legend of the Seeker).

Legend_Of_The_Seeker.jpg

A hős legendája Terry Goodkind amerikai író Az Igazság kardja (The Sword of Truth) könyvsorozata alapján készült. Az első évad a könyvsorozat nyitókönyvét, Az első szabályt (Wizard’s First Rule) vette történetének alapjául.

Kahlan Amnel (Bridget Regan), a szépséges Inkvizítor útnak ered, hogy felkutassa a Keresőt, aki a jövendölés szerint az Igazság Kardjával a világot megmenti a fenyegető Sötétségtől és a Gonosz uralmától. A zsarnok, gonosz mágus, Darken Rahl (Craig Parker) azonban katonáival a nő nyomába ered. A varázslónőnek az erdészfiú, Richard Cypher (Craig Horner) segítségével sikerül végül megmenekülnie és átjutnia Szarvasföldére. Hamarosan kiderül, Richard nem más mint maga a Kereső, aki azonban mit sem tud valódi személyiségéről és küldetéséről. Egy hős születésének lehetünk tanúi.

A zenéje miatt Emmy-díjra is jelölt, mágiával és romantikával fűszerezett A hős legendája július 1-től keddenként 21:25-től látható az AXN Black műsorán, dupla epizódokkal.

AXN

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr236387469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása