Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hány szelet szalonnából áll egy malac?

Amerika két pofára

2014. augusztus 22. - emTV.hu

spektrum.jpgNagyjából négyszázötven- ötszáz szelet bacont tartalmaz egy malac, egy gombóc szalonnás fagyiban pedig annyi kalória van, mint tíz szelet baconben. A Spektrum új, húsz részes sorozata mindennapi élelmiszereket mutat be, nem mindennapi módon. Ízekre szedi a kajákat, például a tojást, a hamburgert, vagy az első részben a bacont.

amerika2pofara.jpg

Az első epizód a baconnel foglalkozik. Minden kérdésünkre választ kapunk, még az olyanokra is, mint a fent említett hány szelet bacon található egy malacban és mennyi kalóriát tartalmaz egy gombóc szalonnás fagyi?

A sorozat készítői felkeresik azokat az amerikai helyeket, ahol az adott élelmiszert feldolgozzák, különleges módon hasznosítják, vagy épp azt a helyet, ahol a legtöbbet fogyasztják a górcső alá vett termékből. Megszólal hentes, éttermes, élelmiszer szakértő és az is kiderül, miért dobták piacra a pulykából készült bacont?

A sorozat következő részeiből többek között azt is megtudhatjuk, hogy milyen New York legdrágább steakje, és az amerikai elnöki család asztalához is odaülhetünk.

Amerika két pofára PREMIER // vasárnap délben a Spektrumon

emTV.hu // Spektrum

fb_post.jpgzzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr196624919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása