Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Bochi újra az éterben

Október elsejétől Önindítózik Bochkor Gábor a Music Fm-en

2014. október 02. - radiosite.hu

musicfm.jpgKét év és egy hónap kihagyás után, október elsejétől újra az éterben hallható a hazai reggeli rádiózás legnagyobb mikrofonmágusa, Bochkor Gábor. A rádiós István Dániel és Pordán Petra társaságában, a 89.5 Music Fm reggeli műsorában, az Önindítóban ébreszti a hallgatókat.

musicfmbochkor.jpg

Futótűzként terjedt a híre a közösségi oldalakon, hogy Bochkor Gábor a Music Fm reggeli műsorában visszatér a rádiózáshoz. Első munkanapján egy kisebb rajongótábor várta őt hajnalban, a rádió épülete előtt.

Fantasztikus érzés egyrészt, hogy rádiósként ennyire elevenen élek még a hallgatók szívében, másrészt hogy újra a mikrofon mögé ülhettem – mesélte Bochi, aki azt sem tagadta, hogy nagyon hiányzott már neki a reggeli rádiózás. Az utóbbi napokban többször bejártam a stúdióba "visszaszokni", de ez igazából pillanatok műve volt, hisz Petrával könnyű együtt dolgozni, Danival pedig korábban hosszú ideig dolgoztunk egy rádióban – tette hozzá.

Gábor érkezésével bizonyára valamelyest formálódik majd az Önindító, de alapvető nagy változásokat nem tervezünk, hisz' korábban is jól működött ez a műsor – mondta Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója. Egy-két új rovat majd színesíti az adást, így például visszatér az éterbe a Tucc Hunul című játék, ami korábban évekig szórakoztatta a hallgatókat, és persze Bochiékat is – avatott be a részletekbe a rádió vezetője.

Bochkor hozzátette: nemcsak a régi hallgatókat akarjuk visszaédesgetni, de új "fülekre" is számítunk. Egy már biztosan van, hisz' elsős lányom osztálytársa már többször említette: nagyon várja, hogy Bochkor Nóri apukáját hallgathassa a rádióban.

Az első adás hangos összefoglalója itt hallgatható vissza.

facebook.jpgradiosite.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr546754291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása