Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Őszi premierek a Comedy Centralon

Őrült kocsmárosok és animált erdővédők érkeznek az ősszel // VIDEÓ

2014. október 10. - emTV.hu

cc.jpgA Felhőtlen Philadelphia egoista, iszákos és visszataszító hősei tovább folytatják üzelmeiket a hamarosan érkező kilencedik évadban. Új szezonnal köszönt be a legújabb kedvenc, a nemzeti park lökött munkatársainak életét bemutató animációs sorozat, a Brickleberry is.

A Felhőtlen Philadelphia szokatlan humorán nevelkedett nézők már meg sem lepődnek majd az olyan dolgokon, minthogy Frank (Danny DeVito) egy szál alsógatyában beragad egy játszótéri mászókába, vagy azon, hogy a főszereplők saját szórakoztatásukra megcsinálják a Halálos fegyver hatodik részét. Az sem okoz különösebb meglepetést, hogy a kocsmárosok maguktól karantén alá vonják a Paddy’s pub nevű bárt, hogy megóvják magukat a Philadelphiában terjedő influenzajárványtól. Ezek ugyanis mind megtörténnek majd az október 17-én induló kilencedik évadban. Felhőtlen Philadelphia kilencedik évad, október 17-én éjfélkor!

A Brickleberry is megkapja soron következő évadát. A nemzeti park őreinek fordulatos élete további izgalmakkal bővül. Az erősen korhatáros animációs sorozat második szezonját olyan témák jellemzik, mint: Woody pornós múltja és hirtelen jött sztrókja, egy kolosszális Vadőrök Versenye, ahol Yellowstone és Brickleberry végre összecsap, és még egy űrutazás is kinéz a Marsra. Mindez október 14-től a Comedy Centralon. Brickleberry második évad, október 14-én este tizenegykor!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr366777521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása