Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Leonard Nimoy-t súlyos mellkasi fájdalommal szállították kórházba

Múlt csütörtökön szállították be, azóta is kezelik

2015. február 24. - Ádám // emTV.hu

news.jpgA TMZ értesülései szerint Leonard Nimoy-t súlyos mellkasi fájdalommal szállították be a Kaliforniai Egyetem Egészségügyi Központjába. Annak ellenére, hogy harminc éve leszokott a dohányzásról, a tüdőn belüli légutak tartós beszűkülésével járó betegségben szenved.

leonard_nimoy.jpg

Az eset még a múlt csütörtökön történt. A hatóságok is megerősítették, hogy a legendás Star Trek csillagot szállították be. A mentősök szerint nem volt szabad kockáztatni és mielőbb orvosi felügyelet alá kellett kerülnie.

Nimoy az elmúlt hónapokban többször is volt kórházban. Krónikus obstruktív légúti betegségben szenved, ami az alsó (vagyis a tüdőn belüli) légutak tartós beszűkülésével jár. Ez az egyik fő halálozási tényező világszerte. A betegség visszafordíthatatlan károsodások hátrahagyásával halad előre, a tüdő szerkezetének helyreállítására nincs lehetőség.

Nimoy kollégái a twitteren üzentek a legendás színésznek.

Innen is kívánjuk a legjobbakat Dr. Spocknak!

emTV.hu // TMZ

stbt_v2.jpg

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr367211155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása