Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Strandolimpiát hirdet a Nickelodeon

Hat helyszínen állítják fel országszerte a kihívásokkal teli játszóparkot

2016. július 12. - emTV.hu

nickelodeon.jpgAkadálypálya, medúzavadászat, léclabdázás – csak néhány izgalmas feladat a Nickelodeon Strandolimpia repertoárjából, amely szombaton rajtol Zalakaroson. A 4-14 évesek a belépőjegy mellé kapott útlevélbe gyűjthetik az egyes állomásokon teljesített feladatokért járó pecséteket.

nickelodeon_gumivar.jpg

Július 16-án, azaz most Zalakaroson elrajtol a Strandolimpia! A Nickelodeon által megálmodott mobil játékállomást az ország hat fürdőhelyén állítja fel a népszerű gyerekcsatorna, ahol a kicsik amellett, hogy izgalmas feladatokat teljesíthetnek, kedvenc sorozataik szereplőivel is találkozhatnak. A Strandolimpián való részvételhez szükséges a belépő mellé kapott útlevél, amelybe a 4 és 14 év közötti gyerekek a feladatok teljesítését igazoló pecséteket gyűjthetik. Három pecsét megszerzése után garantált Nickelodeon nyeremény vár a lurkókra, akik többek között medúza vadászaton is részt vehetnek. Ezen a helyszínen a tengerfenék élőlényei közül kell a medúzákat kihorgászni úgy, hogy a csikóhalakat és más élőlényeket elkerüli a játékos. A léclabdázásnál szintén az ügyességükre lesz szükségük a kicsiknek, amikor egy kötéllel összekötött golyópárost kell a létrára dobniuk úgy, hogy fennakadjon valamelyik lécen.

A felfújható akadálypályán az útközben felbukkanó nehezítő elemeket kell kikerülni, akárcsak SpongyaBob teszi, amikor ébredés után a fürdőbe készül. A gurigás állomáson egy labdával kell a bóják között ügyesen lavírozni, míg a lufis helyszíneken a tüdőt tágíthatják, és vízipisztollyal célba lőhetnek a gyerekek. Érdemes ezt az állomást a végére hagyni, hiszen ha a többi helyszínről már bekerültek a pecsétek az útlevélbe, a vizes akadály teljesítése után a játékosok megtarthatják a vízipisztolyt, és egy Nickelodeon lufit is hazavihetnek.

Nickelodeon Strandolimpia júliusban 10:00-től 18:00-ig a hazai strandokon!
július 16. Gránit Gyógyfürdő Zalakaros // július 23. Dagály Fürdő Budapest // július 24. Termálfürdő Cegléd // július 29. Paskál Strand Budapest // jJúlius 30. Római Strand Budapest // július 31. Gyógy- és Élménycentrum Bükfürdő

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr198882592
süti beállítások módosítása