Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Október 24-én érkezik a The Walking Dead hetedik évada

Az amerikai vetítést követően huszonnégy órán belül a magyar FOX csatornán

2016. július 23. - emTV.hu

fox.jpgA FOX tegnap bejelentette a The Walking Dead hetedik évadának nemzetközi premieridőpontját. A sorozat új évada október 24-én hétfőn indul a világ százhuszonöt országában, kizárólag a FOX csatornán, ahol kevesebb, mint huszonnégy órával az amerikai vetítés után lesz látható, szinkronizálva.

Tehát Magyarországon a hetedik évad első epizódja október 24-én, hétfőn este tíz órakor debütál, és a további epizódok is az amerikai vetítéshez igazodnak majd.

A The Walking Dead az egyik legnépszerűbb drámai sorozat világszerte, melyet nézők milliói követnek figyelemmel. A műsor hatodik évadának nézettsége nemzetközi szinten is kiemelkedő volt: a globális nézettség 37%-kal nőtt az előző évadhoz képest, így a The Walking Dead világszinten a FOX első számú sorozata lett.

A FOX stratégiája, hogy kiemelt sorozatait minden országban egyszerre mutatja be, így a The Walking Dead legújabb epizódjai is szinte azonnal megérkeznek hazánkba. A sorozat nemzetközi sugárzási jogait továbbra is kizárólagosan a FOX Networks Group birtokolja.

A korábbi évadokhoz hasonlóan ezúttal is tizenhat epizód kerül majd sugárzásra két részletben: az első nyolc epizódot októbertől láthatják a nézők, a következő nyolc rész pedig egy kisebb szünet után, 2017 februárjában érkezik. A The Walking Dead korábbi részei is folyamatosan láthatóak a FOX műsorán, így októberig felzárkózhatnak azok, akik eddig nem követték nyomon a sorozatot.

The Walking Dead VII premier október 24-én, hétfőn 22:00-kor a FOX műsorán!

emTV.hu // FOX

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr188909602
süti beállítások módosítása