Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A shepherdstowni kísértetek nyomába ered az ID Xtra

Mindig a parajelenségek a legijesztőbbek

2016. október 28. - emTV.hu

idx.jpgMi történik, ha valaki paranormális jelenségekkel való találkozása miatt kér segítséget, főleg, ha még abban sem biztos, hogy nem csak az érzéki csalódás áldozata lett? A Shepherdstowni kísértetek című sorozatban egész szakértőgárda igyekszik felgöngyölíteni az eseményeket.

A paranormális jelenségek három szakértőjének segítségével mélyebb betekintést nyerhetünk a nyugat-virginiai Shepherdstownban tapasztalható paranormális esetekbe, amelyek a történelmi város 911-es segélyhívásainak többségéért felelősek.

Szombaton este tízkor kor debütál az ID Xtra új sorozata, amelyben Michael King rendőrfőnök hívja meg a városba a paranormális jelenségek három szakértőjét, Nick Groff paranormális elemzőt, Bill Hartley műszaki szakértőt és a jelenségek érzékelésére fogékony Elizabeth Saintet.

Mindegyik epizód kezdetén egy szokatlan eseményt tapasztaló lakos hívja fel a 911 segélyhívót. Például, miután találkozik egy fej nélküli nővel, vagy észrevesz a folyóban egy sodródó testet. A rendőrség ezután értesíti a három szakértőt, akik a helyszínen próbálnak meg bizonyítékot találni arra, hogy kísértetekhez kapcsolható tevékenység történt. Később igénybe veszik helytörténészek és médiumok segítségét is, hogy jobban megérthessék a kísérteties eseményeket – mind a halálra rémült szereplők, mind pedig a nézők.

Shepherdstowni kísértetek premier holnap 22:00-kor az ID Xtra műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5011837519
süti beállítások módosítása