Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Friss casting hírek a Discovery fedélzetéről

Három szereplő felsugározva

2016. november 30. - Ádám // emTV.hu

news.jpgA CBS által megerősített hírek szerint három személy helye már biztos a Star Trek: Discovery sorozatban, ám a főszereplő, a hajó első tisztjének személyét még mindig nem ismerjük. Michelle Yeoh a Shenzhou kapitányát, Doug Jones Saru, Anthony Rapp pedig Stamets hadnagyot fogja alakítani.

dsc_cast_three.jpg

Doug Jones fogja alakítani Saru hadnagyot, aki egy eddig még nem látott idegen fajt fog képviselni a Discovery fedélzetén. A színész főleg sci-fi és horrorfilmekben, sorozatokban, maszkban történő fellépéseiről híres, így az ő esetében várhatóan látványos megjelenésű, újszerű alien fajról beszélhetünk majd. Alakított már ilyet, ő volt Cochise az Éghasadás (Falling Skies) című sorozatban, de játszott még a Z, mint zombi (Z Nation), és A kór (The Strain), című sorozatokban is, valamint ő alakítja Jake Simmons-t A zöld íjász (Arrow) és A Villám (Flash) sorozatokban.

Anthony Rapp Stamets hadnagy szerepét kapta. Ő a Discovery kutatótisztje, egyben csillagközi gombaszakértő (asztro-mikológus a hivatalos megnevezése) is. Játszott a Váltságdíj (Kidnapped) című krimisorozatban, valamint felbukkant a Dilis detektívek (Psych), a Különleges ügyosztály (Law & Order: SVU) és az X-akták (X-Files) című sorozatokban is.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Michelle Yeoh lesz Georgiou, a USS Shenzhou kapitánya. Annak a hajónak a fedélzetén, mely állítólag kulcsszerepet játszik majd a sorozat első évadában. A Válaszcsapás (Strike Back) című sorozatot is megjárt, önmagát nagy rajongónak tartó kínai származású malajziai színésznő lesz az első ázsiai származású női kapitány föderációs hajó fedélzetén.

Főszereplőnk, vagyis a Discovery első tisztjének a nevét tehát még mindig nem tudjuk, azonban az első casting hírek azt mutatják, jól bevált Star Trek szereplőválogatási stratégiát követ a CBS: képernyőről kevésbé ismert arcokat, más műfajokban, illetve színpadon már bizonyított színészeket keresnek a valószínűleg hosszú távon meghatározó szerepekre.

emTV.hu // Star Trek Baráti Társaság // fotó: CBS

fb.jpgstbt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr2312012558
süti beállítások módosítása