Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nem, Worf nem szerepel a Star Trek: Discovery-ben

Michael Dorn 2014-ben még hitt egy Worf kapitányos sorozatban

2017. április 12. - Dave // urszekerek.hu

std.jpgNem olyan régen kapott szárnyra a pletyka, miszerint Michael Dorn egy eseményen állítólag azt mondta, a hatodik Star Trek mozifilmhez hasonlóan az idén érkező Star Trek: Discovery sorozatban is eljátssza majd karakterének egyik ősét. A hír nem igaz, ám három éve még hitt egy saját sorozatban.

worf_picard.jpg

Ahogy azt az idén érkező Star Trek: Discovery-vel magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkon írtuk, szárnyra kapott a pletyka, miszerint Michael Dorn (Worf) az Orlandói Shakespeare Színház egyik eseményén állítólag  azt mondta, a Star Trek: A nem ismert tartomány című hatodik mozifilmhez hasonlóan, melyben Worf ősét, Worf ezredest alakította, a Star Trek: Discovery-ben is eljátssza karakterének egyik felmenőjét. A valóság ezzel szemben az, hogy bár Dornt tavaly valóban felkeresték a producerek egy esetleges szereppel kapcsolatban, ám az egyeztetések mindössze néhány hétig tartottak, és végül nem is vezettek sehová, tehát Michael Dorn sem Worf, sem más szerepben nem lesz látható sajnos az új sorozatban.

A TrekToday 2014. augusztus 8-i cikke, illetve videója alapján Michael Dorn, aki tizenegy éven át több filmben és spin-offban alakította Worf szerepét elmondta, még mindig tervezi saját Star Trek sorozatát – a forgatókönyv gyakorlatilag már kész is volt. Dorn a CBS illetékeseit is megkereste a lehetséges sorozattal kapcsolatban, voltakt ez irányú beszélgetések, de konkrétum vagy bármiféle haladás az ügyben nem történt, a hatvannégy esztendős színész azonban a stúdió merevsége ellenére "örök optimista marad", és bízik abban, hogy a CBS egyszer majd talán a rajongókat meghallgatva cselekszik. 

Dorn szerint az új mozik inkább az akcióra építenek, a Worf-sorozat viszont egyensúlyban tartaná a tartalmat, a felfedezést, az erkölcsöt, az emberi tényező pedig éppolyan hangsúlyt kapna, mint az akció. "Lesz benne akció" – mondta. A forgatókönyv (ötlet) szerint, a klingonok a körülöttük végbemenő fejlődés dacára továbbra is a "régi úton" akarnak maradni. Mindeközben Worf maga is keresi a helyét ebben a világban, illetve az univerzumban.

Ti örülnétek egy Worf-sorozatnak? Kommentben írjátok meg véleményeteket, de ne feledjétek, hogy erről mindössze csak a Star Trek: Discovery-ben való szereplése kapcsán elterjedt, és azóta minden részről cáfolt pletyka apropóján, érdekesség gyanánt írtunk!

emTV.hu

urszekerek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8312420089
süti beállítások módosítása