Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

És Ubul

Új magyar animáció a Comedy Centralon

2012. július 06. - Flankerr

kritika.jpgA magyar vígjátékadón, a Comedy Centralon a Susogós Mackók projekt félig hobbinak indult: azóta hat számjegyű Facebook rajongója van (köztük e sorok szerzője) Sanyának és Brendonnak, és Oroszországba is sikerült eladni a vetítési jogokat.

es_ubul.jpgE koncepció mentén – rövid, fél-másfél perces, két műsor között leadott vicces betét – készül egy új magyar gyártású animációs sorozat, mely címe: „És Ubul”. Ubul egy kissé ütődött figura, aki minden részben egy-egy klasszikus mese történeté fogja akarva-akaratlanul átrendezni. Az [origo] oldalán megtekinthető részben épp Hófehérkéét.

A 2D-s flashanimáció készítője a Szimplafilm, executive producere Csornay Péter. A kellően idióta történetekről többek között Kőhalmi Zoltán gondoskodott. Tíz részt rendelt be a Comedy Central, a vetítés már januárban elindul.
Természetesen lehetetlen abármit is egy perc alapján felmérni. Nekem tetszett a produkció, és Kőhalmi Zoltán mellett Litkay Gergely neve is garancia számomra. Várjuk a premiert, és reméljük a Comedy feltölti majd honlapjára a részeket.

Írásunk forrása az [origo].

facebook_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr974634517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása