Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az UEFA Bajnokok Ligája visszatér a Sport TV-re

2012 és 2015 között

2012. július 06. - emTV.hu

sporttv.jpgA Sport TV-t működtető Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt. büszkén jelenti be, hogy a magyar OTP Bank Liga és a világ legerősebb bajnoksága, a spanyol Primera División után a világ legerősebb nemzetközi klubsorozata, az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseinek közvetítési jogait is megszerezte három évre. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és a társaság közötti szerződés értelmében 2012. július 1-jétől 2015. június 30-ig a Sport Televízióban lesznek láthatóak az UEFA Bajnokok Ligája keddi játéknapjainak legizgalmasabb mérkőzései, illetve a ránk váró három UEFA BL- és európai Szuperkupa-döntő is.

uefa_logo.jpgNagyon örülök, hogy újra összefonódik Magyarország legnagyobb múltú sporttelevíziójának és Európa legnagyobb tekintélyű labdarúgó klubsorozatának a sorsa" – nyilatkozta Málnay B. Levente, a Chello Central Europe Zrt. vezérigazgatója. – "Az UEFA Bajnokok Ligája 2003 után tér vissza csatornáinkra, és alapvetően határozza meg a következő éveinket. Az UEFA Bajnokok Ligája világmárka, kötelezettségekkel jár, nekünk is világszinten kell teljesítenünk. Nem csupán élő közvetítésekkel, hanem összefoglalókkal, magazinműsorokkal is jelentkezünk. Azon leszünk, hogy a labdarúgást kedvelő magyar nézők az UEFA Bajnokok Ligájával automatikusan összekössék a Sport Televíziót, és ha bármit meg akarnak tudni erről a sorozatról, akkor a Sport1-re vagy a Sport2-re kapcsolnak, valamint felkeresik honlapunkat.

A szerződés értelmében a Sport Televíziót illeti meg a keddi első választás, valamint az UEFA Bajnokok Ligája-döntő és az európai Szuperkupa-döntő élő közvetítésének joga, majd műsorára tűzheti a játéknap összefoglalóját, hétvégén pedig az európai csúcsfutball aktuális eseményeit összegző, sztárinterjúkat is sugárzó UEFA Bajnokok Ligája magazinnal jelentkezik.

Sport TV

facebook_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr444633481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása