Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Rékasi Károly és Détár Enikő összeverekedtek

Porckorongsérv és kék- zöld foltok

2012. július 09. - pixel365

em.jpgA Barátok közt (RTL Klub) Bartha Zsoltját megformáló Rékasi Károly és szintén színész felesége, Détár Enikő az utóbbi időben többször is összeverekedtek, s míg Enci karja kék- zöld, addig Karesz régi porckorongsérve újult ki. A házaspár úgy viselkedik, mint "A rózsák háborúja"-ban Michael Douglas és Kathleen Turner. Vajon meddig fajulhat még a köztük lévő ellentét?

bunyo_rekasi_detar.jpgA bulvárban azt az egyet imádom, hogy hatásvadász címekkel és headline-okkal operálva próbálnak eladni, ami valljuk be, az olvasók egy részénél be is jön. Ám a "DÖBBENET! A TV2 sztárja félrelépett!"- féle hírekről a kattintás vagy lapozás után ki is derül, hogy csak a Megasztárban felbukkant elég noname, főleg nemi identitásával a "hírekbe" kerülő Szecsődi Karcsi lépett rosszul magassarkújában a Capella színpadán és törte magát majdnem össze, de végül persze nem. Van ez, meg olyan, amikor csak egy jól megírt PR- cikkről van szó.

Történt ugyan is, hogy az említett "sztárházaspár", Rékasi Károly és Détár Enikő "A rózsák háborúja" július 19-i ősbemutatójára készül.

"A gyilkos veszekedéseket perverz módon élvezzük, miközben kiborít, lelkileg, testileg, szellemileg belehalunk. A mélyből fakadó, pusztító gyűlöletet nem lehet imitálni. Enci karja kék-zöld attól, ahogy rángatom, nekem a régi porckorongsérvemet hozta ki a napi akrobatikus verekedés" - mesélte Rékasi a Blikknek.

Úgyhogy ne dőljetek be az ilyesminek, de ha még is, ne az újságírók által olvasottság- orientáltan megírt cikkek alapján ítéljétek meg a tartalmat, hiszen attól még, hogy valami hatásvadász, még lehet jó, ahogy e fent említett darab is minden bizonnyal az lesz! Vagy nem.

Blikk

facebook_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr184637720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása