Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Alelnök és Híradósok az HBO-n

Érkezik szinkronosan a Veep és a The Newsroom

2012. július 18. - Flankerr

hbo.jpgA nyári töklecsó szezonban se fognak unatkozni az HBO nézői. A szokásos filmes premierek mellett több saját gyártású sorozattal is megörvendezteti a kábeles prémiumadó előfizetőit.

A HBO-s vígjátékok rajongói nem fognak a csalódni a Veep-ben. A cím a Vice Presidentet, magyarul az alelnököt takarja. A magyar közjogi berendezkedésben ismeretlen pozícióról elég, ha annyit tudunk: a „béna kacsa” kifejezés tökéletesen jellemzi. A nyolc részes (de cserébe 27-28 perces) sorozatot sokan körbedicsérték, és belepislantva magam is csak ajánlani tudom. Kezdési időpont: augusztus 14., és addigra egy bővebb ajánlót is olvashattok nálunk.

Komolyabb vizekre evez Aaron Sorkin (A közösségi háló, Az elnök emberei) új sorozata, a The Newsroom, vagyis a Híradósok. Sorkin előszeretettel viszi a nézőket a televíziózás hátsó fertályába, leleplezve a kulisszatitkokat, komoly hangsúlyt helyezve az emberi sorsokra, drámákra. A főszereplők között ott találjuk Jeff Daniels-t vagy Emily Mortimert. Kezdési időpont: július 30. Szeptemberben pedig érkezik a True Blood atyaúristen Alan Ball klasszikus sorozata, a Sírhant Művek az HBO Comedy-re, és az Emmy átadó gála is.

facebook_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr674663446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása