Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Íme a Dallas főbb magyar hangjai

A Dallas folytatása hamarosan érkezik az RTL Klubra

2012. augusztus 02. - pixel365

rtlklub.jpgTegnap már a Fókuszban is láthattátok ki lesz Jockey magyar hangja a Dallas új változatában, de sajnos nem csak Kránitz Lajos, hanem Szerencsi Éva sincs már köztünk, ám az általa szinkronizált Samantha szintén szerepel a folytatásban. Linda Gray magyar hangja a Szívek szállodájában Lorelai Gilmore-t megszólaltató Pápai Erika lesz.

dallas_tnt.jpgTehát Jockey (Larry Hagman) Reviczky Gábor, Bobby (Patrick Duffy) továbbra is Csankó Zoltán, míg Samantha (Linda Gray) Pápai Erika, a Született Feleségekből ismert Brenda Strong (akit ott Liptai Claudia, míg az Ewerwoodban Orosz Helga szinkronizált, most) Vándor Éva hangján szólal majd meg.

Bobby fia, Christopher (Jesse Metcalfe) Varga Gábor, Jockey fia, John (Josh Henderson) Szabó Máté szinkronizálja. A szinkront a Mikroszinkron készít, rendező Kozma Mari.

Arról, hogy Ray-t (Melis Gábor), Cliff Barnes-t (Végh Péter) és Lucy-t (Balogh Erika) a megszokott színészek szólaltatják-e majd meg továbbra sincs információnk.

RTL Klub

facebook_v4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr824692641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása