Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Randizz a Universal Channellel!

Szeptember 11. és október 1. között

2012. szeptember 08. - Ádám // emTV.hu

universal.jpgJátékos kedvű olvasóink figyelmébe ajánljuk a Universal Channel Facebook oldalának október 1-ig tartó, most kedden kezdődő játékát. A lényeg, hogy (természetesen) lájkold az oldalukat, aztán egy kis alkalmazás segítségével megadod a korodat, a nemedet a testalkatodat, meg még néhány "jellemzőt", aztán a "a népszerű csatorna elárulja, ki is az, aki igazán hozzád illik a Universal világából!"- áll az abszolút ötlettelen és messzemenőkig túlzó közleményükben.

sarah_shahi.jpgMiután az alkalmazás megmondta, hogy Mark Feuerstein (Dr. Hank Lawson, Luxusdoki) vagy éppen Sarah Shahi (Kate Reed, Békét bíró) az "áhított párod", (nyilván az adott sorozatról) kapsz még néhány kérdést, utána pedig megbeszélitek a randit - ami nyilván a színészek sorozatainak vetítési időpontját takarja.

A szeptember 11. és október 1. között futó alkalmazásra regisztrálók közül az nyer, aki a legtöbb kérdést helyesen válaszolja meg. A főnyeremény pedig egy Galaxy S3 telefon és három darab Universal Channel ajándékcsomag.

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr84762351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása