Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A zsékatos promóció iskolapéldája

Nektek milyen VHS-es élményetek van?

2012. szeptember 13. - Ádám // emTV.hu

universal.jpgA legtöbb zsékatos filmet meg a kilencvenes évek elején láttam, amikor még nagyban hódított a VHS. Péntekenként hazafele mindig betértünk a lőrinci Béke téren Pötyi nénihez a videótékába és kivettünk néhány filmet a hétvégére. A Universal Channel tegnap este a Facebookon iskolapéldáját mutatta, hogyan is kell elismerni egy ilyen film minőségét és közben valahogy ajánlani is azt.

vhs.jpgMost reggel láttam, hogy a Universal hogyan próbál kedvet csinálni lájkereinek az esti mozihoz. A film amiről szó van, az egyébként 2011-ben készült Sárkányölő lovagok (Dragon Crusaders) című alkotás, mely az IMDb-n mindössze csak 2,7 pontot kapott.

Ma este egy kifejezetten mókás című fantasy filmet nézhettek meg, ha a Universal Channelt választjátok 21:20-tól, a címe: Sárkányölő lovagok. Ezzel azt hiszem, hogy a történetet is leírtuk. Az biztos, hogy a napi megterhelő meló után ezen a filmen nem kell sokat gondolkodni, lehet pihentetni az agyat. Olykor ilyen is kell, nem?

"A filmen nem kell sokat gondolkodni" - írják. Gyönyörű! Pont annyira, amennyire a filmben szereplő CGI- sárkányok, a lebilincselő történet és a fantasztikus színészi játék. No de nem szapulnám tovább a filmet, ízlések és pofonok, biztos van, akinek tetszik. Azt azért el kell mondanom, hogy semmi bajom a csatorna ajánlójával és ezzel a poszttal nem őket szeretném fikázni. Viszont erről a filmről, pontosabban annak plakátjáról jutottak eszembe a videókazettás évek.

Kíváncsi lennék nektek milyen VHS-es élményetek van videótékázásról, narrátoros filmről és a nem visszatekert kazetták miatt kifizetett százasról?

facebook_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr424774031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása